|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [R 416 1.6 96r] Czy stag 300 polecicie??
dziaraxc - Pon Maj 18, 2009 21:49 Temat postu: [R 416 1.6 96r] Czy stag 300 polecicie?? Witam
Mam pytanie odnosnie gazu bowiem chce zainstalowac w swoim roverze 416
Mysle nad stag 300 koszt instalacji 2600 zł
Prosze o opinie i jezeli zna ktos cos lepszego prosze o informacje.
Oczywiscie jezeli jest ktos z Rzeszowa moze mi doradzi w jakim serwisie to załozyc bowiem niemam pojecia gdzie sie z tym udac .
Dzieki za podpowiedzi Pozdrawiam
buja4 - Pon Maj 18, 2009 22:01 Temat postu: Re: [R 416 1.6 96r] Czy stag 300 polecicie?? Stag 300 to tylko sterownik, napisz jakie inne graty ci gaziarz zaproponował? (wtryskiwacze, reduktor).
Sterownik stag 300 moge ci polecić miałem go w dwoch autach i nigdy mnie nie zwiódł.
dziaraxc - Pon Maj 18, 2009 22:12
Niemam pojecia , jutro podjade i o to zapytam.
Prosba jeszcze jadna o co dokladnie zapytac gaziarzy co tam instaluja byscie mogli mi doradzic czy te czesci sa wporzadku )
tetryk - Pon Maj 18, 2009 22:15
jaki parownik i wtryski,stag jest dobrym sterownikiem,ale najlepszy sterownik ci nie pomoże jak gaziarze są do d...py.....
dziaraxc - Pon Maj 18, 2009 22:20
hahah Tetryk dzieki za pojasnienie czeka mnie w takim razie forum rzeszwoskie odnosnie gaziarzy
tetryk - Pon Maj 18, 2009 22:36
no niestety taka prawda...możesz mieć instalkę za 4 paki-ale jak "prawie-gazownicy" ci ją założą..... ,najlepiej popytać ludzi którzy wczesniej montowali instalacje,i to nie takich którzy twierdzą że nie mieli żadnych problemów,tylko njlapeiej takich którym sie jakieś problemy przytrafiły-jak się zachował serwis.....bo z tym różnie bywa.....a później można się bujać.....ja miałem w jednym aucie gaz,i szczerze powiem że dziękuje za taką oszczędnosć-instalacja była założona jak najbardziej prawidłowo,ale na regulacje musiałem jeździć 15 km w jedną stronę, bo w moim mieście jak mi instalkę wyregulowali to autem się jeździło jak automatem..... -niby tańsza jazda,ale gaz jakos do mnie nie przemawia ,a najbardziej co mi przeszkadzało to ,to że auto się "dziwnie" prowadzi jak się mu butlę wrzuci do bagażnika....
Brt - Wto Maj 19, 2009 09:25
http://www.roverki.pl/mod...ies=Technika#71 tu o gazie w roverkach conieco napisano
|
|