|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Pozdrowienia - Pozdrowienia dla MaReK'a...
Mix - Pon Maj 25, 2009 20:32 Temat postu: Pozdrowienia dla MaReK'a... ...który to dziś około południa mnie wypatrzył, obtrąbił i dogonił na następnych światłach Ja wpatrzony 1,5 metra przed maskę, mknący leniwie przed siebie, niewyspany po wczorajszym spocie i niczego się nie spodziewający, a tu taka miła niespodzianka
MaReK - Pon Maj 25, 2009 20:41
No pozdrawiam, nawet dla Ciebie zlamalem przepis i na koncowce zielonego dla pieszych, zawrocilem po przejsciu
Ale kolego, ja Cie wypatrzylem drugi raz i machnalem lapa przez okno, jak lecialem ul. Modlinska (ok. 19) przy kominach... Ty w kierunku Grota, ja w kierunku Legionowa
Takze 2:0 dla mnie
Mix - Pon Maj 25, 2009 20:43
MaReK napisał/a: | ul. Modlinska (ok. 19) przy kominach |
to było dziś?
MaReK - Pon Maj 25, 2009 20:45
Tak... wracalem do domu patrze z daleka ( a pod slonce mialem ) zasuwa z naprzeciwka, znana mi morda ( w sensie przod ) auta . Nie widzialem rejestracji, dlatego nie mialem 100% pewnosci, ze to Ty, czy moze Twoj klon na rej. WA ew. kolega Szwagier NNI
Wyciangalem lape i macham... ale za szybko chyba bylo, a w lusterku zobaczylem WF i klubowa wlepe... wiec juz wiedzialem kto
Ps.
Leciales lewym pasem.
Pozdrawiam,
Mix - Pon Maj 25, 2009 20:54
Wszystko się zgadza. Uważam się za osobę spostrzegawczą, ale dzień dzisiejszy był chyba wyjątkiem Jechałem z pracy, więc pełna $%^@$ i zmęczony wzrok przed siebie Najlepsze, że przed wyjazdem z "Parchomina" zdjąłem CB i wrzuciłem do kufra, aby nie stracić anteny na Starej Pradze Tak byś do mnie chociaż krzyknął
W każdym razie obiecuję poprawę, tymbardziej, że Twoje auto zbiera odemnie same pochwały, więc sam nie wiem jak mogłem je przeoczyć...i to dwa razy
MaReK - Pon Maj 25, 2009 22:00
Mixtated napisał/a: | że Twoje auto zbiera odemnie same pochwały, więc sam nie wiem jak mogłem je przeoczyć. |
Same pochwaly? Ale ze co? Ze lakier odchodzi, amory sie sypia, pompa sprzegla jak ursusa?
Mixtated napisał/a: | i zmęczony wzrok przed siebie |
Jak moj wzrok siada ze zmeczenia to widze w kazdym aucie Rovera
Wiec juz nie wiem co gorsze
Mix - Wto Maj 26, 2009 08:43
MaReK napisał/a: | Same pochwaly? Ale ze co? Ze lakier odchodzi, amory sie sypia, pompa sprzegla jak ursusa? |
A to już kwestia konkretnego egzemplarza Szalenie mi się podoba to auto - w tym kolorze, na tej feldze i nawet z tym silnikiem. Za parę lat planuję takie sobie sprawić Im szybciej tym lepiej, bo wersje po lifcie jakoś mi się nie podobają. A nie chciałbym aby ZT taki jak Twój miał przy zakupie więcej, niż 7 lat.
MaReK napisał/a: | Jak moj wzrok siada ze zmeczenia to widze w kazdym aucie Rovera |
Na mieście widuję sporo R, zapisuję odruchowo numery, ale już nawet nie pozdrawiam na forum, jak nie obklejone. Ileś razy to robiłem - bez odzewu. Pozdrawiam natomiast każde MG (nawet nie klubowe ) i każdego komu wręczę klubową wizytówkę.
|
|