|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Pozdrowienia - Pozdrowienia dla Pana Marcina z Seicento
Adrian - Pią Maj 29, 2009 18:31 Temat postu: Pozdrowienia dla Pana Marcina z Seicento To nasze pierwsze spotkanie, a jakie owocne (patrz foto). Pan Marcin nosił się kiedyś z zamiarem kupna Roverka, ale nic z tego nie wyszło. Dzisiaj miał okazję posiedzieć trochę w moim R i porozmawiać o tej marce. Ulotkę Pan Marcin dostał i może kiedyś dołączy do naszego grona .
Pozdrowienia również dla Pana Policjanta z WRD z którym również troszkę porozmawiałem o Roverkach i naszym Klubie.
maciej - Pią Maj 29, 2009 21:35
Buuu... To jakieś fatum Seicento - mnie podobnie spotkało miesiąc temu...
Współczuję, choć fajne, że przynajmniej w miarę sympatycznie przebiegła sprawa.
SeevS - Nie Maj 31, 2009 22:03
a ostatnio tak się zastanawiałem jak by to wyglądało jak by się 2 klubowe roverki "pocałowały". Jak wtedy wyglądała by sytuacja
maciej - Pon Cze 01, 2009 09:50
Przy powrocie ze Zlotu w Kazimierzu Biskupim była szansa nawet na trzy...
Ale Wiktor i Tomi wykazali się refleksem.
MaReK - Pon Cze 01, 2009 09:55
SeeVs nie tak dawno, kiedy mojego bylego R200, ktorego teraz ujezdza moja mama, wpakowalem na posesje do chlopa, to przy pomocy wyciagania uczestniczyly dwa auta klubowe. R200 MichaelP i R220 Violli. Wyciagalismy autem Violli i ja zbyt wczesnie sie zatrzymalem, a kierujacy moim MichaelP nie spojrzal w lusterko dzieki czemu doszlo do klasycznego otarcia Jak sie skonczylo... pomalowalem oba wtedy z wlasnej kieszeni
Pozdrawiam,
|
|