Zobacz temat - [r400 1,6] BĘDZIE REMONT SILNIKA PROSZEO PISANIE DOŚWIADCZEŃ

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [r400 1,6] BĘDZIE REMONT SILNIKA PROSZEO PISANIE DOŚWIADCZEŃ

irons122 - Czw Cze 25, 2009 12:05
Temat postu: [r400 1,6] BĘDZIE REMONT SILNIKA PROSZEO PISANIE DOŚWIADCZEŃ
Witam po półrocznej udręce szarpaniu i wymianie wszystkiego co było prawdopodobne mój r 400 wkońcu się posypał nie ma sily już jechać a nawet wchodzic na wyrzsze obroty od 2 dni stoi na warsztacie konpresja grubo poniżej normy na 4 cylindrach więc zdecydowałem się na remont. Mechanik twierdzi że zmieści się w 2 tyś zł prosze napiszcie ile mniej więcejj kosztują części co przy okazji remontu ma być zrobione obowiązkowo na co zwracać uwagę i o co pytać żeby mnie nie naciągali bo jak już poskręcają to nigdy się nie dowiem co wymienili a co nie oczywiście będę żądał starych części ale napiszcie co powinni zrobioć a czego lepiej nie ruszać czekam na odpowiedzi.
wild_weasel - Czw Cze 25, 2009 13:29

irons122, napisz to zgodnie z zasadami interpunkcji, bo na 5 linijek tekstu użyłeś dwóch kropek - i naprawdę ciężko się to czyta. Popraw też proszę temat wątku - nie używaj wielkich liter.
irons122 - Czw Cze 25, 2009 13:36

Drogi kolego jelsi tylko mam ochote to pisze sobie wielkimi literami aby temat był zauważalny i łatwy do przeczytania. A jesli masz problem z przeczyatniem mocno złożonego zdania bez znaków iterpunkcyjnych to bardzo mi przykro ale pisząc na forum pisze tak jak mi wygodnie do zwykłych ludzie a nie do gburow jak sobie chcesz ponarzekac to skocz na forum polityczne.
b0b3k - Czw Cze 25, 2009 13:56

i tym sposobem nie licz na pomoc, słoma Ci wystaje ;)
irons122 - Czw Cze 25, 2009 14:00

dziwię sięludzie strasznie ponieważ pisze na forum technicznym i wg mnie forma nie jest istotna nie jesteśmy na forum miodka ale nieistotne macie rację trzeba stawiac więcej kropek i pisać MAŁYMI LITERAMI haha aby uzyskac jakąkolwiek odpowiedź.

A słomy poszukaj w swoich butak Sosnowiaku.

Narka temat uwazam za zamknięty jak zwykle mogłem liczyć na waszą pomoc .

wild_weasel - Czw Cze 25, 2009 15:12

Użytkownik irons122 otrzymuje ostrzeżenie za naruszenie punktu 3 i 7d Regulaminu:
1. Niestosowanie się do regulaminu (pisownia i wielkie litery) mimo upomnienia.
2. Obraźliwe wypowiedzi pod adresem innych użytkowników.
3. Jawny brak zamiaru i chęci dostosowania się do panujących na forum reguł.

Temat zostaje zamknięty.