Zobacz temat - [R620] Problem z alarmem

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 600, Honda Accord - [R620] Problem z alarmem

leo496 - Nie Sie 09, 2009 07:55
Temat postu: [R620] Problem z alarmem
gdzie się znajduje centralka alarmu
Perez - Nie Sie 09, 2009 08:16

Z tego co wiem to chyba w bagazniku.
RoBBoD - Nie Sie 09, 2009 08:36

leo496, Widzę że jesteś nowy i że napewno nie zapoznałeś się z zasadami forum!!

Temat wałkowany był miliony razy polecam funkcje SZUKAJ zamiast robić bajzel na forum!

leo496 - Nie Sie 09, 2009 09:46

Perez napisał/a:
Z tego co wiem to chyba w bagazniku.

Robię przekładkę z r 97 na 96. 96 nie ma czujnika ruchu .Po zamianie nie działa ,gdzieś są ukryte albo ich nie ma

[ Dodano: Nie Sie 09, 2009 10:55 ]
RoBBoD napisał/a:
leo496, Widzę że jesteś nowy i że napewno nie zapoznałeś się z zasadami forum!!

Temat wałkowany był miliony razy polecam funkcje SZUKAJ zamiast robić bajzel na forum!

Tak! Masz racje,jestem nowy ;roverkiem tego roku od kwietnia ,a w lipcu na forum.Sorki!!ale wiesz jakie są początki.pozdro!!

Deamian - Nie Sie 09, 2009 12:21

leo496 napisał/a:
96 nie ma czujnika ruchu .Po zamianie nie działa ,gdzieś są ukryte albo ich nie ma

Czujniki masz nad środkowym słupkiem pasażera. Na pewno ich nie ma :?: Pierwsze słyszę aby w jakimś r600 nie było :shock:

leo496 - Nie Sie 09, 2009 15:47

Deamian napisał/a:
leo496 napisał/a:
96 nie ma czujnika ruchu .Po zamianie nie działa ,gdzieś są ukryte albo ich nie ma

Czujniki masz nad środkowym słupkiem pasażera. Na pewno ich nie ma :?: Pierwsze słyszę aby w jakimś r600 nie było :shock:

chodzi mi o ten między siedzeniami pod łokietnikiem obok ręcznego albo go nie ma albo jest w innym miejscu

Perez - Nie Sie 09, 2009 17:00

leo496 napisał/a:
chodzi mi o ten między siedzeniami pod łokietnikiem obok ręcznego

Pierwsze slysze, zebym cos takiego mial.

U mnie jest czujnik ruchu dwukierunkowy nad prawym srodkowym slupkiem, odbiornik podczerwieni z pilota obok lampki podswietlenia kabiny, a centralke mam chyba w bagazniku za boczkiem, ale tego dokladnie nie jestem pewien.

RoBBoD - Nie Sie 09, 2009 17:31

leo496, Pisze o centralce ale z tego co pamiętam te puszki są chyba tylko przy alarmach w wersji radiowej.

Perez, A Ty myślisz o czujkach ultradźwiękowych, owszem pod ręcznym pod konsolą jest pucha.

leo496 - Nie Sie 09, 2009 20:53

Perez napisał/a:
leo496 napisał/a:
chodzi mi o ten między siedzeniami pod łokietnikiem obok ręcznego

Pierwsze slysze, zebym cos takiego mial.

U mnie jest czujnik ruchu dwukierunkowy nad prawym srodkowym slupkiem, odbiornik podczerwieni z pilota obok lampki podswietlenia kabiny, a centralke mam chyba w bagazniku za boczkiem, ale tego dokladnie nie jestem pewien.

W 96 tak samo 97 nie ma odbiornika obok podświetlania ,wiem dziwny temat!Z z 97 to jest anglik może tam jest coś nie tak.A ta puszka między siedzeniami,to co to jest?

[ Dodano: Nie Sie 09, 2009 21:58 ]
RoBBoD napisał/a:
leo496, Pisze o centralce ale z tego co pamiętam te puszki są chyba tylko przy alarmach w wersji radiowej.

Perez, A Ty myślisz o czujkach ultradźwiękowych, owszem pod ręcznym pod konsolą jest pucha.
No !Ta pucha jak ją odłączę,nie działa centralny i alarm.
Perez - Pon Sie 10, 2009 00:45

Dzisiaj na spocie sie dowiedzialem, ze to pod podlokietnikiem to jest odbiornik od pilota w wersjach 96< To znaczy jezeli masz pilota z dwoma przyciskami to powinienes miec ta puche, a jezeli masz pilota na podczerwien czyli tego z jednym przyciskiem po calym pilocie to powinienes miec obok lampki odbiornik.
leo496 - Pon Sie 10, 2009 06:15

Perez napisał/a:
Dzisiaj na spocie sie dowiedzialem, ze to pod podlokietnikiem to jest odbiornik od pilota w wersjach 96< To znaczy jezeli masz pilota z dwoma przyciskami to powinienes miec ta puche, a jezeli masz pilota na podczerwien czyli tego z jednym przyciskiem po calym pilocie to powinienes miec obok lampki odbiornik.

Pilot 96 jeden przycisk 97 dwa przyciski 96 odbiornik przy lampkach więc już wszystko wiadome.Zrobię zamianę ,tylko czy zadziała?