|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Tuning wizualny - Atrapa zderzaka
Karcios - Wto Sie 25, 2009 20:34 Temat postu: Atrapa zderzaka Zastanawia mnie skad mozna miec taka atrape na zderzak chodzi mi o ta gdzie jest umieszczony znaczek Rover. Widzialem w niektorych R200 ze byla zmieniona ale gdzie taka mozna nabyc ?
kalisz - Wto Sie 25, 2009 20:50
Karcios, masz na myśli coś takiego?
tian - Sro Sie 26, 2009 07:13
A czy ja pozwoliłem wykorzystać zdjęcie mojego szkRabka?
SzkrRabek - bierz go :killer:
seyfer - Sro Sie 26, 2009 07:24
największy użytek z tego w zimie będzie
Papaa2 - Sro Sie 26, 2009 07:53
tian, a co to za zderzak albo nakladka?
Karcios - Sro Sie 26, 2009 09:03
Chodzi mi o tuningowa atrapke zamiast tej z znaczkiem ROVER. Mysle zeby kupic bo moja jest lekko zniszczona a przy montazu lamp tuningowych moge wymienic odrazu atrapke :D Tylko nie wiem gdzie kupic taka tuningowa a widzialem na forum ze ktos mial taka w swoim R200.
rodi_ - Sro Sie 26, 2009 09:29
Chodzi ci o gril? Jesli podoba Ci sie taki ktory ma tylko ramke na okolo, a w srodku siatke to na ebay-u okolo 40£
Ktos robil taki sam, wycinasz srodek a pozniej szpachla, szpachla, szpachla
Ja u siebie zrobilem tak, i mi sie podoba(jak narazie)
tian - Sro Sie 26, 2009 09:48
seyfer napisał/a: | największy użytek z tego w zimie będzie | tez tak myslalem, ale nie sprawdza sie
Papaa2 napisał/a: | tian, a co to za zderzak albo nakladka? |
Taka dostawka pod spód zderzaka. Przykręcone. Po zakupie R-ka od razu chciałem to wywalić , ale pod spodem jest niepomalowane. Teraz już się przyzwyczaiłem, muszę tylko często uważać na krawężniki (i baby z metalowym wózkiem na złom )
Karcios - Sro Sie 26, 2009 09:52
Taki gril tez mi sie podoba ale wlasnie widzialem ten bez tego srodka to oznacza ze ktos sobie wyciol srodek zaszpachlowal i polakierowal. Chyba jednak zakupie seryjny tylko nie wiem gdzie dorwe jakis zamiennik niedrogi?
rodi_ - Sro Sie 26, 2009 10:00
Karcios napisał/a: | tylko nie wiem gdzie dorwe jakis zamiennik niedrogi? |
Nie ma chyba niestety takich niedrogich
matlacz - Sob Lis 14, 2009 18:52
Odświeżę trochę temat.
Jeśli ktoś jest zainteresowany atrapą taką jak ja mam mogę taką zrobić lub taką samą jak ma rodi_, oczywiście jeśli ma być innego koloru to maluję tylko podkładem w spreju polakierować trzeba by było w własnym zakresie jeśli ktoś chętny zapraszam na PW. Co do ceny dogadamy się ale myślę że dużej różnicy w porównaniu do zwykłej atrapy nie będzie.
ADI-mistrzu - Sob Lis 14, 2009 19:37
rodi_ nie obraź się, ale ja z takim grilem nazywał bym go prosiaczek, trochę przypomina mi to dziurki u warchlaczka
Ale przyznam że wygląda to naprawdę ładnie.
A ja mam pytanie, matlacz czym malujesz glira że jest taki srebrny ? Zwykła pucha w spreju da radę ? Tak aby ładnie na srebrno się błyszczało, czy bardziej jakiś specyficzny lakier był by potrzebny ?
matlacz - Sob Lis 14, 2009 22:36
ADI-mistrzu,
Gril od rovera jest już seryjnie srebrny
ADI-mistrzu - Sob Lis 14, 2009 22:47
No to wiadomo, ale co jak komuś to sreberko zejdzie
Mi głównie chodzi o te srebrne wstawki na zderzaku, te paski pod grillem po bokach.
Mi od przodu zaczęła ta farba czy coś złazić i nie wygląda to dobrze....
matlacz - Nie Lis 15, 2009 09:46
ADI-mistrzu napisał/a: | No to wiadomo, ale co jak komuś to sreberko zejdzie
Mi głównie chodzi o te srebrne wstawki na zderzaku, te paski pod grillem po bokach.
Mi od przodu zaczęła ta farba czy coś złazić i nie wygląda to dobrze.... |
Jeśli chodzi ci o te srebrne paski na zderzaku to polecam kupić nowe. W dobrym sklepie z akcesoriami do tuningu kupisz . Pozdrawiam
|
|