|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Tuning wizualny - [R200 ] prosba o VT
Bidi - Pon Paź 26, 2009 12:32 Temat postu: [R200 ] prosba o VT mam prosbe do kogos to ogrania temat aby zrobil mi VT mojego R na 17' kolach od MG bo mam okazje kupic wlansie takie felgi i zastanawiam sie jak to bedzie pasowac;)
felgi o taki wzor
http://moto.allegro.pl/it...e_mg_zs_45.html
a moj R to taki
kaaaziuu - Pon Paź 26, 2009 12:49
Nie ptrafie zrobic wizualizacji ale... wyobrazam to sobie wygladalo bedzie koozacko z tym ze chyba konieczna bedzie gleba do tego ewentualnie zawias od ZR-ki Pozdro
Markzo - Pon Paź 26, 2009 12:58
Bidi wieczorkiem CI to zrobie teraz musze już leciec na uczelnie, koło 20 będe w domku i to ogarne z przyjemnościa
Bidi - Pon Paź 26, 2009 14:59
Markzo napisał/a: | Bidi wieczorkiem CI to zrobie teraz musze już leciec na uczelnie, koło 20 będe w domku i to ogarne z przyjemnościa |
to bede wdzieczny
faecd - Pon Paź 26, 2009 15:05
Bidi, ja sobie pewnego razu zrobilem w paintcie:D
oto efekt:D
Auto jakies z allegro, a felgi ze zdjec sprzedawcy:D ahahha
kaaaziuu - Pon Paź 26, 2009 15:41
Powiedzmy ze juz jakis obraz jest
Pływak - Pon Paź 26, 2009 15:57
Yyy nie prościej poszukać zdjęć na necie? Poniżej jeden z pierwszych obrazków jakie wypluło google
http://media.photobucket....sh1/160side.jpg
Bidi - Pon Paź 26, 2009 18:13
nie znalem dokladnie nazwy tych felg wiec nie wiedzialem a pozatym chcialem zobaczyc na Swoim ale dzieki
Markzo - Pon Paź 26, 2009 20:32
jakbyś mogl to cyknij foto auta dokładnie z profilu to lepiej zrobie...
PopeY - Pon Paź 26, 2009 22:54
tak na szybko i na laptopie a wiadomo touchpad meczy
[ Dodano: Pon Paź 26, 2009 22:54 ]
heheh bardzo podobne jak Markzo
Pływak - Pon Paź 26, 2009 23:04
Ładny SUV z tego wyjdzie bez obniżenia
kaaaziuu - Wto Paź 27, 2009 12:12
Moze do tego sportowe zaciski na sprezyny z aleedrogo:)? za nie cale 8 zlotych
bula21 - Sro Paź 28, 2009 12:33
do tego sportowe zawieszenie .. sory za jakosc ale na szybko
Bidi - Pią Paź 30, 2009 18:28
i przymiarka na aucie
Pływak - Pią Paź 30, 2009 18:39
Szczerze felgi ładne ale bez obniżenie będzie moim zdaniem wyglądać śmiesznie... Pytanko mam te bębny to Brembo?
azer - Pią Paź 30, 2009 18:39
Bidi, gleba koniecznie i będzie super
Markzo - Pią Paź 30, 2009 18:50
super!
Gonia - Pią Paź 30, 2009 20:16 Temat postu: Re: [R200 ] prosba o VT
Te felgi mają 7,5 cala szerokości. Nie mam pewności czy wejdą Ci do auta. Kiedyś widziałem takie koła w R45 i tylne błotniki wyglądały jakby były "na styk".
P.S. Nie zastanawiałeś, że MG ZR jest jedynym modelem po liftingu, który nie dostał tego wzoru??
Bidi - Sob Paź 31, 2009 01:28 Temat postu: Re: [R200 ] prosba o VT
Gonia napisał/a: |
Te felgi mają 7,5 cala szerokości. Nie mam pewności czy wejdą Ci do auta. Kiedyś widziałem takie koła w R45 i tylne błotniki wyglądały jakby były "na styk".
P.S. Nie zastanawiałeś, że MG ZR jest jedynym modelem po liftingu, który nie dostał tego wzoru?? |
miejsca jest sporo jeszcze no z przodu kolo mcpersona to zaczyna wasko sie robic ale z tylu nie wiaodmo jak bedzie pod obciazeniem wygladac sprawa
Pływak tak to sa brembo a co zazdorscic bo widze caly czas masz jakies ale i glupie podtexty wyluzuj troszke, bo Twoje komenty sa nie na miejscu troche pozdrawiam
Pływak - Sob Paź 31, 2009 02:18 Temat postu: Re: [R200 ] prosba o VT
Bidi napisał/a: | [
Pływak tak to sa brembo a co zazdorscic bo widze caly czas masz jakies ale i glupie podtexty wyluzuj troszke, bo Twoje komenty sa nie na miejscu troche pozdrawiam |
Jeśli nie naruszam regulaminu to chyba mam prawo wyrażać swoje zdanie. Co mam napisać, że świetnie wyglądają te czerwone bębny dodają autu charakteru? Wrzucając coś na forum musisz się liczyć z tym, że nie wszyscy będą zachwyceni twoimi "modyfikacjami". Dla mnie malowanie bębnów na czerwono jest śmieszne i nie mam czego zazdrościć bo akurat brembo by motip nie jest szczytem moich marzeń
Gonia - Sob Paź 31, 2009 08:14 Temat postu: Re: [R200 ] prosba o VT
Bidi napisał/a: | Gonia napisał/a: |
P.S. Nie zastanawiałeś, że MG ZR jest jedynym modelem po liftingu, który nie dostał tego wzoru?? |
miejsca jest sporo jeszcze no z przodu kolo mcpersona to zaczyna wasko sie robic ale z tylu nie wiaodmo jak bedzie pod obciazeniem wygladac sprawa |
Nie dopisałam, a chodziło mi właśnie o tył
Bidi - Sob Paź 31, 2009 10:53 Temat postu: Re: [R200 ] prosba o VT
Pływak napisał/a: | Bidi napisał/a: | [
Pływak tak to sa brembo a co zazdorscic bo widze caly czas masz jakies ale i glupie podtexty wyluzuj troszke, bo Twoje komenty sa nie na miejscu troche pozdrawiam |
Jeśli nie naruszam regulaminu to chyba mam prawo wyrażać swoje zdanie. Co mam napisać, że świetnie wyglądają te czerwone bębny dodają autu charakteru? Wrzucając coś na forum musisz się liczyć z tym, że nie wszyscy będą zachwyceni twoimi "modyfikacjami". Dla mnie malowanie bębnów na czerwono jest śmieszne i nie mam czego zazdrościć bo akurat brembo by motip nie jest szczytem moich marzeń |
o gustach sie nie dyskutuje wiec tyle powiem a i nie wstawialem tego aby kazdy sie zachwyacal ale po to aby wyrazili opisnie Swoje sugestie jak Gonia np , a podobac to ma sie mi,a nie innym pozdrawiam
b0b3k - Sob Paź 31, 2009 11:43
Moje 30 minut w PS po pol roku niesiedzenia
i po
|
|