|   | 
								Forum Klubu ROVERki.pl
  | 
								  | 

Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [R200 214Si 97r] komputer pokladowy 

maverick - Nie Lis 15, 2009 13:26 Temat postu: [R200 214Si 97r] komputer pokladowy witam,wyczytalem na forum o mozliwosci zalozenia komputera pokladowego do auta. Cena jakies 100 zl za urzadzenie, czy zakladaliscie juz moze do swoich aut i wiecie juz czy dziala prawidlowo? i gdzie mozna takie cos zrobic w Łodzi albo Lublinie,pozdrawiam
												 Remigiusz - Nie Lis 15, 2009 13:27
  Zamow sobie:

http://nestor19.webd.pl/s...?products_id=70
												 maverick - Nie Lis 15, 2009 13:31
  wlasnie chce to zamowic tylko nie wiem kto by mi to zamontowal w Łodzi i jaka cena montazu   
												 staf - Nie Lis 15, 2009 13:31
  Możesz zobaczyć i to:

http://www.pfemek.republika.pl/index.html
												 Remigiusz - Nie Lis 15, 2009 13:36

| maverick napisał/a: | 	 		  wlasnie chce to zamowic tylko nie wiem kto by mi to zamontowal w Łodzi i jaka cena montazu     | 	  

jak się ma 2 zdrowe ręce i instrukcje to można samemu zrobić     Wystarczy mieć RAVE i z tego schematy elektryczne z Roverka     Jak bym był bliżej Lublina bym to tobie zamontował    
												 maverick - Nie Lis 15, 2009 14:23
  tylko wlasnie jak sie ma 2 lewe rece do auta to ciezko zrobic:P w takim razie jesli ktos zna osobe ktora zamontuje komputer oczywiscie odplatnie ( najlepiej w miejscu gdzie wyswietla sie godzina w roverku) to prosze o namiar 

[ Dodano: Nie Lis 15, 2009 14:23 ]

i jeszcze jedno pytanie, poniewaz mam zepsuty wskaznik paliwa w aucie,zawsze wskazuje o 1/4 mniej paliwa niz jest w rzeczywistosci.Czy dla prawidlowej pracy komputera bede musial naprawic ta usterke czy ona nie ma wplywu na wyliczenia komputera?
												 ADI-mistrzu - Nie Lis 15, 2009 14:30
  Z tego co wiem to ilość paliwa podaje się ręcznie po zatankowaniu.

Czyli jedziesz na stacje, lejesz i wpisujesz ile nalałeś.

Nawet jak byś miał pomiar z czujnika to by Ci się zdał na.... jego pomiar jest tylko orientacyjny, równie dobrze w niektórych egzemplarzach na czerwonym pasku można przejechać jeszcze 150km.

| 

|