|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [R45] oświetlenie popielniczki
hademar - Czw Lis 19, 2009 18:45 Temat postu: [R45] oświetlenie popielniczki Witam. Szukam jakichś porad lub wskazówek na temat oświetlenia popielniczki w Roverku 45. Niby jest tam miejsce na lampkę a i sama popielniczka ma przeźroczystą szybkę w tym miejscu ale niestety w moim egzemplarzu jest pustka. Być może ktoś miał podobną sytuację i wymyślił coś prostego i szybkiego w realizacji Ja powiem szczerze jeszcze się nad tym nie zastanawiałem ponieważ dopiero co dokonałem zakupu i na razie cały czas oglądam go dokładnie i zaglądam w każdą dziurkę a i czasu mam nie za wiele Niby taka bzdura ale palące osoby to irytuje Z góry dzięki za wypowiedzi i pozdrawiam wszystkich właścicieli Roverków.
NEOSSS - Pią Lis 20, 2009 01:10
hademar, z tego co pamietam np. Zr nie mialy wcale podswietlenie a jednak dalo sie wlozyc zaroweczke T5...
W 45 bez problemo wkladasz T5 i po sprawie...
staf - Pią Lis 20, 2009 07:56
NEOSSS napisał/a: | hademar, z tego co pamietam np. Zr nie mialy wcale podswietlenie a jednak dalo sie wlozyc zaroweczke T5...
W 45 bez problemo wkladasz T5 i po sprawie... |
......tylko włóż żaróweczke niech świeci dekoracyjnie Nie pal w aucie, bo smród jak ......
hademar - Sob Lis 21, 2009 10:10
Dzięki wielkie Panowie staf akurat tak się składa że sam palę ale staram się ograniczyć w samochodzie
|
|