Zobacz temat - Prośba do rysowników i graficiarzy...

Forum Klubu ROVERki.pl

Offtopic - Prośba do rysowników i graficiarzy...

PopaY - Pon Sty 11, 2010 12:37
Temat postu: Prośba do rysowników i graficiarzy...
Elo.

Mam prośbę do osób, które zajmują się grafiką. Załączam obrazem, który chciałbym by został przerobiony w następujący sposób:

- usunięte wszystkie napisy na obrazku (te pomarańczowe)
+ dodany napis naokoło piłki "All hands on the Ball"

Czy ktoś zechciałby się tego podjąć? Oczywiście jeśli będzie trzeba to napiszę po co.

Markzo - Pon Sty 11, 2010 19:46

nie bardzo mam teraz czas na napis, postaram się poxniej, czy takie cus bedzie oki (wymazanie napisów?)
PopaY - Pon Sty 11, 2010 19:48

Będzie :) W sumie nie jestem zdecydowany na napis na 100%, bo chyba będzie ciężko trafić w mój gust jeśli chodzi o czcionkę. Zresztą sam nie wiem jakia miała by ona być :P Ale super Markzo, dzięki :)
Markzo - Pon Sty 11, 2010 19:53

ale chociaż napisz kolor czy cokolwiek, jak mi sie znudzi pisanie ściąg (coś czuje, że szybko) to się za to wezme :D nie mów, że jestes większą marudą niz kobiety? :D
PopaY - Pon Sty 11, 2010 20:09

Kolor identyczny jak grafika rzecz jasna ;)

[ Dodano: Pon Sty 11, 2010 20:09 ]
Albo w sumie od razu może być czarny, bo to i tak z tej pseudo sepii będzie przerobione na odcienie czerni :)

Lisus - Pon Sty 11, 2010 20:19

Widze że juz niepotrzebne bo ktoś wyżej już zrobił, ale i tak wrzucę :D
PopaY - Pon Sty 11, 2010 20:20

Lisus, dzięki :)
Markzo - Pon Sty 11, 2010 20:57

coś takiego? jaka czcionka CI odpowiada?
PopaY - Pon Sty 11, 2010 22:31

Całkiem niezłe :) Na pytanie jaka czcionka mi odpowiada to odpowiem nieco wymijającą: koszykarska :D
Markzo - Pon Sty 11, 2010 22:48

Koszykarska...no duuuzo mi to mówi :D jutro wieczorem coś zapodam ;)
PopaY - Pon Sty 11, 2010 23:12

No nie wiem co Ci napisać :P Ma to być czcionka niebanalna, ale zarazem wyniosła, bo hasło, które będzie nią wypisane to sentencja nosząca w sobie pewną ukrytą doniosłość. Z pewnością nie może być to czcionka typu Comic Sans. To ma być czcionka odpowiadająca stylowi piłki koszykowej z powagą rąk skierowanych ku niebu... Ja naprawdę nie wiem co wstawić, zielonego pojęcia nie mam jaki rodzaj wybrać :(