Zobacz temat - [R45 2.0 iDT 00"] Fotele & Kanapy oraz Żarówki

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [R45 2.0 iDT 00"] Fotele & Kanapy oraz Żarówki

Kasa313 - Sob Sty 30, 2010 22:21
Temat postu: [R45 2.0 iDT 00"] Fotele & Kanapy oraz Żarówki
Witam. Mam delikatne pytanie.
Czy dam radę bez żadnych zmian zamontowac w moim Roverze 45(europejczyk) zamontowac komplet skorzanych foteli z MG(wersja angielska). Chodzi mi tutaj glownie o ten panel w ktorym sobie podnosze i przeszuwam fotel ( po stronie kierwocy po lewej, a po stronie pasazera po prawej).

Co myslicie o montazu takiego pakietu ?
http://allegro.pl/item889...nony_w_now.html
Bedzie to mozliwe, czy zbyt duzo bawienia sie?

[ Dodano: Sob Sty 30, 2010 22:21 ]
Proszę o odpowiedź.

PopaY - Sob Sty 30, 2010 23:03

Powinieneś to zrobić bez problemu. Wystarczy włożyć fotel w prowadnice i to wszystko :) Xenon sobie odpuść. Moim zdaniem strata czasu i pieniędzy.
marcinZG - Nie Sty 31, 2010 00:05
Temat postu: Re: [R45 2.0 iDT 00"] Fotele & Kanapy oraz Żarówki
Kasa313 napisał/a:
Witam. Mam delikatne pytanie.
Czy dam radę bez żadnych zmian zamontowac w moim Roverze 45(europejczyk) zamontowac komplet skorzanych foteli z MG(wersja angielska). Chodzi mi tutaj glownie o ten panel w ktorym sobie podnosze i przeszuwam fotel ( po stronie kierwocy po lewej, a po stronie pasazera po prawej).

Jesli Anglik ma regulacje wysokosci tylko w fotelu kierowcy, a zapewne tak jest, to stracisz mozliwosc regulacji wysokosci po przekladce do siebie.
Bo musisz wlozyc fotel angielskiego kierowcy w miejsce europejskiego pasazera, itd.
Wiec proponuje zrobic jak wyzej, a z fotela angielskiego pasazera przelozyc sama tapicerke na fotel europejskiego kierowcy.
Nie obedzie sie w tym wypadku bez wizyty u tapicera.

Kasa313 - Nie Sty 31, 2010 12:21

Czy wypowie się ktoś jeszcze?
hvil - Nie Sty 31, 2010 15:52

no tak jak kolega pisze:-) by niestracic regulacji w fotelu kierowcy pasarzera wroc caly z ang(bedziesz mial pelna regulacje. A na kieorwcy przerzuc tylko tapicere mechanimy i podstawa swoja by nie stracic regulacji.

Dobry tapicer za 150 zł przerzuci wszystko.