|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Wszystkie (Wszystkie modele marki Rover i MG) - [SDi all] Samodiagnostyka ABS - kody błędów
czapaja - Wto Mar 30, 2010 14:46 Temat postu: [SDi all] Samodiagnostyka ABS - kody błędów Witajcie,
poszukuje tabeli kodów z błędami ABS..może ktoś wrzucić? Wyskoczył mi błąd 34 (tak mi się przynajmniej wydaje - 3 błyski i cztery błyski)
Pozdrawiam
szoso - Wto Mar 30, 2010 15:53
sorry, w ogóle jest coś takiego jak tabela błędów abs i można sobie wybłyskać, bo pierwsze słyszę
tak te błędy wybłyskałeś i którą kontrolką?
czapaja - Wto Mar 30, 2010 16:17
Zwarłem odpowiednie piny i wybłyskałem kontrolką od ABS:) Tylko nie wiem co oznacza kod...Gdzieś ktoś wspomniał że w RAVE jest taka tabelka, ale nie bardzo się łapię w tym programie
szoso - Wto Mar 30, 2010 16:43
Ty masz Hondę choć z silnikiem Rovera ale możesz mieć inaczej z tymi wszystkimi diagnostykami
nie widzę takiej tabelki w Rave bo pewnie absu nie diagnozuje się w Roverze w ten sposób
czapaja - Sro Mar 31, 2010 12:57
Silnik diagnozuje wg tych samych kodów - wszystko się zgadza, więc myślałem, że z ABS-em będzie tak samo...
[ Dodano: Sro Mar 31, 2010 13:57 ]
http://honda.cba.pl/samodiagnostyka_abs.html
tutaj jest lista kodów ABS...nie wiem tylko czy pasują, ale opis wg którego należy przeprowadzać samo diagnostykę się pokrywa z tym co robiłem. Ilość mrugnięć tez.
|
|