|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [Rover 25] a [Rover Streetwise] Pytanie o światła przednie
piwko57 - Sob Kwi 03, 2010 19:35 Temat postu: [Rover 25] a [Rover Streetwise] Pytanie o światła przednie Witam,
mam takie pytanie...czy do roverów streetwise podchodzą te same swiatła przednie co do roverów 25 ? pytam poniewaz wiem ze w srodku auta to w zasadzie to samo natomiast wlasnie jest roznica na zewnatrz..zderzaki itd... no i zastanawiam sie czy lampy z R25 podejda do zderzaka w Streetwise...
Pytanie nr 2 : Jak w internecie odroznic czy oferowany leflektor to wersja angielska czy europejska... ? ewentualnie jak macie , prosil bym moze o jakies linki do ogloszen z dobrym europejskim leflektorem podchodzącym do rovera streetwise
prosze o pomoc ...
pozdrawiam
Krzysi3k - Sob Kwi 03, 2010 20:15
piwko57 napisał/a: |
mam takie pytanie...czy do roverów streetwise podchodzą te same swiatła przednie co do roverów 25 ? |
Tak.
Jeśli chodzi o drugie pytanie to najlepszym sposobem na sprawdzenie to zamontowanie i poświecenie na ścianę - jeśli świecą tak _/ to europejskie, a jeśli \_ to angielskie.
Były też jakoś oznaczone zdaje się, poszukaj na forum.
Ciufa - Sob Kwi 03, 2010 20:18
piwko57 napisał/a: | ewentualnie jak macie , prosil bym moze o jakies linki do ogloszen z dobrym europejskim leflektorem podchodzącym do rovera streetwise |
http://www.tomateam.pl/sk...=nadwozie&c=613
|
|