|   | 
								Forum Klubu ROVERki.pl
  | 
								  | 

Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [R214 Si 1.4 16V 97r]Stukanie na pierwszym i wstecznym biegu 

Dziarka - Sob Maj 01, 2010 10:58 Temat postu: [R214 Si 1.4 16V 97r]Stukanie na pierwszym i wstecznym biegu Witam mam taki dziwny problem ,mianowicie jak jade na pierwszym i wstecznym biegu dochodzą do mnie takie rytmiczne stuki ,natomiast jak juz wrzuce dwójke i reszte biegów to zanika ten stukot.Czym to może być spowodowane?
												 Kozik - Wto Maj 04, 2010 15:27
  wyzębiona skrzynia
												 Artu - Wto Maj 04, 2010 15:55
  Kozik dobrze mówi. Pamiętam jak kiedyś znajomą, która źle zaparkowała w centrum ściągneli lawetą. Autko zaparkowane na wstecznym, a ciągnięte na chama do przodu. Późniejsze efekty dźwiękowe towarzyszące cofaniu - bezcenne     . Szukaj zębatki pierwszego i wstecznego biegu   
												 leszczu - Wto Maj 04, 2010 16:02

| Artu napisał/a: | 	 		  | Autko zaparkowane na wstecznym, a ciągnięte na chama do przodu | 	  

To tak mogli zrobić   
												 Artu - Wto Maj 04, 2010 16:36
  Sami tego nie robili, tylko holownik na lawecie     .
												 leszczu - Wto Maj 04, 2010 17:04

| Artu napisał/a: | 	 		  Sami tego nie robili, tylko holownik na lawecie     . | 	  

No wiem    

Ale jak tak samochód na biegu wpychać na lawetę
												 Kozik - Wto Maj 04, 2010 17:16

| leszczu19901 napisał/a: | 	 		  | Ale jak tak samochód na biegu wpychać na lawetę | 	  

Słyszałem, że skręcenie kół eliminuje problem i na lawete nie biorą   

| 

|