|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
![](images/print.gif) |
Forum i WWW - Strona WWW stary wygląd
_papa_ - Nie Cze 06, 2010 14:45 Temat postu: Strona WWW stary wygląd gdyby ktoś poszukiwał starej strony www to znajdzie ją tu: http://www.idzik.pl/~roverki/
Jest czytelniejsza i po prostu ludzie się do niej przyzwyczaili
staf - Nie Cze 06, 2010 15:19
A już myślałem że przepadła bezpowrotnie
kasjopea - Nie Cze 06, 2010 15:26
I tak będzie, bo MaReK nie będzie dwóch stron u siebie na serwerach trzymał. Tym bardziej, że stara strona jest dziurawa strasznie.
BetJar - Nie Cze 06, 2010 16:20
_papa_ napisał/a: | Jest czytelniejsza i po prostu ludzie się do niej przyzwyczaili |
Zgadzam się. Na nowej nic nie umiem znaleźć, stara stronka była bardziej intuicyjna.
MaReK pozostaw ją.
staf - Nie Cze 06, 2010 16:40
Cytat: | MaReK pozostaw ją. |
Osobiście też ją wole.
Marek pozostaw ją
Brt - Nie Cze 06, 2010 21:43
Z przyczyn bezpieczeństwa danych stara strona musi zostać wyłączona ... ale to po dopracowaniu nowej. I myslę, że wtedy nie będzie problemów z jej intuicyjnością, bo miedzy innymi nad tym trwają prace ... ale to we właściwym temacie zostało już opisane.
MaReK - Nie Cze 06, 2010 23:19
Stara strona zostanie na screenshotach tylko.
Mechanizm jest dziurawy i lepiej żeby go nic nie indeksowało w swoich katalogach.
Jak tylko nowa strona będzie uzupełniona, to na pewno się we wszystkim połapiecie.
To nic trudnego... po prostu trzeba iść z duchem czasu
Kiedyś tak samo pisano przy przejściu z grup dyskusyjnych na forum
Pozdrawiam,
Jugol - Nie Cze 06, 2010 23:45
...ja tylko się przypomnę- w dalszym ciągu nie mogę się na nowej stronie zalogować
[ Dodano: Pon Cze 07, 2010 00:45 ]
_papa_ napisał/a: | gdyby ktoś poszukiwał starej strony www to znajdzie ją tu: http://www.idzik.pl/~roverki/
Jest czytelniejsza i po prostu ludzie się do niej przyzwyczaili |
...a na starej loguję się bez problemu
_papa_ - Pon Cze 07, 2010 07:24
Spokojnie zaufajmy naszemu mistrzowi.
Cytat: | MaReK
Klubowicz
Pan
Wszechomogący |
Pozdrawiam
|
|