|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 600, Honda Accord - [R620] Stukanie w prawym przednim kole
danychn - Sro Cze 23, 2010 08:58 Temat postu: [R620] Stukanie w prawym przednim kole [Rover 620i 96 r]
Witam jestem tu nowy, posiadam roverka 620 z 96 i mam problem cos mi tyka w przednim prawym kole podczas jazdy na wprost.Słyszalność tego tykania zaczyna sie tak od 60 km/h podczas pokonywania zakretów w lewo troszke sie wzmaga i do tego dochopdzi szum tak jak by łożysko siadało bylem u mechanika a on mowi zeby najpierw wymienic przegub bo mazeta jest walnieta i to moze byc powod ze tak tyka nadmienie ze tykanie jest takie głuche nie ma żadnego metalicznego poglosu tylko tyka tak jak by młotkiem gumowym w cos uderzac prosze o porade pozdrawiam
sTERYD - Sro Cze 23, 2010 09:03
danychn napisał/a: | tykanie jest takie głuche nie ma żadnego metalicznego poglosu tylko tyka tak jak by młotkiem gumowym w cos uderzac |
tak właśnie brzmi uszkodzony przegub
danychn - Czw Cze 24, 2010 21:32
sTERYD napisał/a: | danychn napisał/a: | tykanie jest takie głuche nie ma żadnego metalicznego poglosu tylko tyka tak jak by młotkiem gumowym w cos uderzac |
tak właśnie brzmi uszkodzony przegub |
Dzieki serdeczne mam nadzieje ze to pomoze jutro jade na wymiane zaraz po wymianie dam znac czy pomogło
[ Dodano: Czw Cze 24, 2010 22:32 ]
sTYRED dzieki pomogło już nie puka i nawet zawieszenie troche ucichło tylko cos puka tak jak by sworzen tylko nikt nie wie jaki czy dolny czy gorny trzeba probowac czy jakos da sie to wyczuc?????na szarpakach nic nie wyszlo
pozdro i jeszcze raz dzieki za tak szybka odpowiedz
|
|