|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Powitania - Dzień Dobry z Wałbrzycha
EquinoX - Pon Lip 05, 2010 20:31 Temat postu: Dzień Dobry z Wałbrzycha Witam tydzień temu kupiłem Roverka 623si 1994r
Zdecydowałem się na niego dzięki silnikowi z Prelude, h22a strasznie lata
http://www.youtube.com/watch?v=5VSkTAERcJA
Szukałem czegoś większego i szybszego niż oferowało mi stare autko Mazda 323f 1995 1.5
Przez tydzień zrobiłem około 1500 km i jestem zachwycony
Zawieszenie jest delikatnie obniżone, opony 215/50/16 dają znakomite prowadzenie i trzymanie w zakrętach.
Wisiał na Allegro dość długo, do zrobienia są tylne nadkola, praktycznie teraz ich nie ma, maska do pomalowania, generalnie lakier do odświeżenia.
Zaraz jak znalazłem Roverka na Allegro wiedziałem że muszę się mu przyjrzeć mimo że miałem do niego 400 kilometrów
Zarejestrowałem się na forum gdyż szukam inspiracji co by tu w nim zmodzić, generalnie motoryzacja to moja pasja i o autach mogę rozmawiać godzinami
Pozdrawiam z Dolnego Śląska
kasjopea - Pon Lip 05, 2010 20:32
Hej
-IKS- - Pon Lip 05, 2010 20:39
witaj EquinoX
tronsek - Pon Lip 05, 2010 20:46
Siema
Też niedawno kupiłem ROVER'ka, który wymaga dużo pracy. Pewnie po zakończeniu prac, "banan na pysku" wynagrodzi cały nasz wysiłek.
Również pozdrawiam z Dolnego Śląska.
emilanka - Pon Lip 05, 2010 23:38
dobry wieczór
leszczu - Wto Lip 06, 2010 10:51
Cześć
EquinoX - Wto Lip 06, 2010 14:59
Witajcie witajcie
Pierwsze pytanie
Drewno w środku roverka średnio nie widzi mi się i wymyśliłem że okleje to folią imitującą carbon 3d
Widział ktoś u kogoś jak to będzie wyglądać Chodzi o te paski w drzwiach i na przeciwko pasarzera.
Wiem że drewno to elegancja i znak limuzyn ale nie jestem do tego przyzwyczajony
Zresztą nie bardzo to pasuje do obniżonego zawieszenie i mocy 200 KM
Szukałem na forum ale znalazłem właśnie wątki że drewno się wszystkim podoba i dokładaja drewno albo naklejają jasniejsze bądz ciemniejsze
Jeżeli nie powinnienem tu pytać to proszę o usunięcie a ja założe wieczorem wątek w dziale tuning wizualny
Pozdro
Beth - Wto Lip 06, 2010 17:05
Ja mam taka imitacje drewna w środku kolo miejsca na radio i mi osobiście się ono bardzo podoba
darek_wp - Sro Lip 07, 2010 07:52
Witaj
|
|