Zobacz temat - Polska Policja Rules :)

Forum Klubu ROVERki.pl

Offtopic - Polska Policja Rules :)

wiciu2xlc - Wto Lip 20, 2010 21:04
Temat postu: Polska Policja Rules :)
Zapomniałem to wcześniej wrzucić :) Dostałem papierek z Policji, po tym jak zgłosiłem urwanie lusterka po pewnej niedzielnej nocy :)
Bez komentarza ... hihihihihihihihih

Krzysi3k - Wto Lip 20, 2010 21:15

Rover MZGR hehe :lol: nowy model patrze ;)
kzrr - Wto Lip 20, 2010 21:17

Wiciu wrzuć jakieś fotki tej swojej fury :D jeszcze takiego modelu na forum chyba nikt nie widział :P
apples - Wto Lip 20, 2010 21:25

wiciu2xlc napisał/a:
Bez komentarza ... hihihihihihihihih
Czy ja wiem czy to takie śmieszne. :/ To tak samo jakbyś Ty miał napisać coś z branży policyjnej i będąc laikiem byś pisał o czymś nie mając o tym zielonego pojęcia posiłkując się na jakiś danych. Mógł się po prostu pomylić i nie musi świadczyć o tym że jest jednym z idiotów wymienianych w kawałach i anegdotach o policjantach.
wiciu2xlc - Wto Lip 20, 2010 21:42

apples napisał/a:
Czy ja wiem czy to takie śmieszne. :/ To tak samo jakbyś Ty miał napisać coś z branży policyjnej i będąc laikiem byś pisał o czymś nie mając o tym zielonego pojęcia posiłkując się na jakiś danych. Mógł się po prostu pomylić i nie musi świadczyć o tym że jest jednym z idiotów wymienianych w kawałach i anegdotach o policjantach.

Wiesz trzy razy tłumaczyłem jak to napisać i widziałem moje zeznania...
A poza tym, nigdzie nie napisałem, że są idiotami. Chodzi mi tylko o to, że ludzie nie rozpoznają takich samochodów....

apples - Wto Lip 20, 2010 21:57

wiciu2xlc napisał/a:
Wiesz trzy razy tłumaczyłem jak to napisać i widziałem moje zeznania...
Z wrażenia się może pomylił. :smile:
wiciu2xlc napisał/a:
A poza tym, nigdzie nie napisałem, że są idiotami.
Ja nie napisałem że Ty napisałeś.
wiciu2xlc napisał/a:
Chodzi mi tylko o to, że ludzie nie rozpoznają takich samochodów....
Jakbym pokazał ci kilka sylwetek samolotów i powiedział co masz napisać obawiam się że też byś się walnął pisząc z moich słów. :wink:
PTE - Sro Lip 21, 2010 09:16

Wg mnie zwykła literówka.
sobrus - Sro Lip 21, 2010 09:39

Prawie literówka, bo jednak Rover to nie MG :)

Ale MG to dość egzotyczna marka, bardziej niz Rover. Więc sie troche im nie dziwie.
A model to literówka.

Dydo - Sro Lip 21, 2010 15:20

No jakby nie patrzeć to aż takiego rozróżniania samochodów od nich się nie oczekuje ;) Gość może pierwszy raz albo bardzo rzadko ma do czynienia z naszą marką, więc zwykła literówa :)
MaReK - Sro Lip 21, 2010 16:01

To jest błąd ludzki wynikający z egzotyki marki ;)
Ja na przykład mam wpisane przez mój urząd komunikacyjny, który poniekąd wzorował się na Briefie z Belgii cyt. "Rover ZT TOURER". Nie byłoby w tym nic specjalnego, gdyby to nie był sedan jednakowoż ;D

W Sejnach, w urzędzie komunikacji to dopiero muszą stres widząc taką egzotykę.
Violla ma wpisane Rover TF. Ale panowie tak się stresowali, że:

a. wpisali, że Violla jest drugim właścicielem w kraju, a jest pierwszym
b. wpisali przegląd do dowodu - ważny do 16.06.2010 - z datą 11.08.2003. Nic w tym złego, ale głupio wygląda przegląd zrobiony przed wyprodukowaniem auta ;)

Punkt a. został przez nich poprawiony. Tzn przekreślono pierwszy wpis i napisano: "winno być ...." ;D

Tyle u nas z kwiatków ;)

kzrr - Sro Lip 21, 2010 16:16

Moj kuzyn w masie pojazdu ma wpisane "0kg" :D

A drugi w Colcie w rubryce moc miał wpisane 980 co mialo być masą pojazdu :D

Marian_K - Pią Lip 23, 2010 08:15

MaReK napisał/a:
Ja na przykład mam wpisane przez mój urząd komunikacyjny, który poniekąd wzorował się na Briefie z Belgii cyt. "Rover ZT TOURER".
Mój R75 w papierach też był TOURER :wink: i też był z Belgii.

Pozdrawiam!

MaReK - Pią Lip 23, 2010 08:19

Marian_K napisał/a:
Mój R75 w papierach też był TOURER :wink: i też był z Belgii.

A w dowodzie? ;)

Marian_K - Pią Lip 23, 2010 08:59

MaReK napisał/a:
A w dowodzie? ;)
O ile mnie pamięć nie myli to i w dowodzie był TOURER :mrgreen: - taki nietypowy R75 TOURER sedan haha

Pozdrawiam!

MaReK - Pią Lip 23, 2010 10:29

czyli tak jak u mnie ;)
Marian_K - Pią Lip 23, 2010 14:51

MaReK napisał/a:
czyli tak jak u mnie ;)
No to nasze bryki nie dość że markę mają egzotyczną to jeszcze wyjątkowo unikatowe egzemplarze :mrgreen:

Choć mój to już nie mój :cry: teraz gdzieś w Piasecznie jakaś niewiasta nim powozi... chyba że po raz kolejny zmienił właściciela...

Pozdrawiam!

Dydo - Pią Lip 23, 2010 15:08

Albo poprostu mało wiecie o swoich samochodach, które posiadają tajne nazwy :lol: