Zobacz temat - [R618] Ustawienia rozrządu

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 600, Honda Accord - [R618] Ustawienia rozrządu

lysy8484 - Sro Lip 28, 2010 11:45
Temat postu: [R618] Ustawienia rozrządu
witam witam wszystkich .. sprawa jest taka musze wymienic rozrzad bo przez uszczelke pokrywy zaworow zalal mi sie caly rozrzad... i mam wielka prosbe moze ktos ma rysunek rozrzadu czyli odnosniki i ustawienia znaczkow .. Z gory dziekuje za pomoc .. pozdrawia lysy .. :smile:
zuber84cool - Sro Lip 28, 2010 12:30

Jeśli poprzedni rozrząd był nie dawno zmieniany to wystarczy że zmienisz tylko zaolejone paski na nowe, nie ma potrzeby wymieniać rolki i napinacza czy pompy a porządnie oczyścić do sucha i odtłuścić np. benzyną ekstrakcyjną, ale musisz pamiętać o następnej wymianie licząc od poprzedniej wymiany całego kompletu :wink: , no chyba że już zmieniasz cały kompletny rozrząd, bo już najwyższa pora :wink:

Pobierz sobie manual suplement do Accord V po liftingu
http://www.voila.pl/252/zot1r/

lysy8484 - Sro Lip 28, 2010 17:06

no dzieki kolego juz wiem co i jak .. tylko moja robota stanela na odkrecaniu centralnej na kole pasowym heheh wszystkie klucze polamalem hhehe.... i chyba jutro ciag dalszy nastapi ... dzieki jeszcze raz.... :>
marthinez - Sro Lip 28, 2010 17:18

lysy8484 napisał/a:
tylko moja robota stanela na odkrecaniu centralnej na kole pasowym heheh wszystkie klucze polamalem hhehe.
Nie chcę Cie martwic, ale bez porządnego pneumata raczej jej nie ruszysz. :roll: