Zobacz temat - [ROVER 45] Proszę o opinię

Forum Klubu ROVERki.pl

Chcę kupić ROVERka - [ROVER 45] Proszę o opinię

greg24 - Sro Lip 28, 2010 16:52
Temat postu: [ROVER 45] Proszę o opinię
Proszę o ocenę tego samochodu. Moim zdaniem wygląda atrakcyjnie ale może czegoś się nie dopatrzyłem. Jeżeli macie jakieś zastrzeżenia to byłbym wdzięczny gdybyście o nich napisali, bo nie uśmiecha mi się jechać taki kawał na darmo. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
http://otomoto.pl/rover-45-C14171740.html

tronsek - Sro Lip 28, 2010 18:10

Cena porażająco niska, więc może to być całkiem niezła mina. Brak fotek silnika, poproś aby Ci je dosłał. Poproś także o więcej fotek nadwozia w dobrej roździelczości. Mogą dużo powiedzieć. Mam wrażenie, że autko jest trochę poobijane. Zwłaszcza klapa bagażnika, (chyba także lewe tyne drzwi, prawe przednie drzwi, ale nie jestem na 100% pewien).
:hm: Ciekawe dlaczego na skórzanej kierownicy jest pokrowiec ?? Pewnie dlatego, że jest mocno styrana, co świadczy o dużo większym przebiegu niż 175000km.

Klaun_Szyderca - Czw Lip 29, 2010 16:29

Rover 45 za 6500 zł?? To już lepij kup rower... Cieżko cokolwiek powiedzieć po tych zdjęciach, ale ja bym dużych nadziei sobie nie robił.
bociannielot - Pią Lip 30, 2010 08:57

Nie pakuj się w kłopoty... Diesel w skórach z 2000r za 6500 :!: , tak to nawet w erze Ci nie zrobią...
seyfer - Pią Lip 30, 2010 09:19

zobacz jak ta karoseria wygląda... klapa przestawiona, pasowanie tylnego zderzaka lewa strona, przód podobnie. Ciekawe z ilu go składali :|