Zobacz temat - [R200] Emblemat z grilla

Forum Klubu ROVERki.pl

Tuning wizualny - [R200] Emblemat z grilla

Mashhad - Sob Sie 21, 2010 10:56
Temat postu: [R200] Emblemat z grilla
Witam serdecznie,

Jest to mój pierwszy post na tym forum, wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem Roverka 200 1.4 (75 KM) rok 98. Jest to moje pierwsze auto w życiu, prawko mam od 2 miesięcy. Cieszę się ogromnie. Mam jednak pytanie o emblemacik z frontu. Nie było go jak kupowałem auto i szukałem na allegro. Znalazłem ogłoszenie takie:
http://allegro.pl/item119...ver_200_25.html

allegrowicz ma do sprzedania emblematy takie:

* jeden na przód do R25,
* dwa na tylną blendę do 200 i 25,
* jeden (25) na tył - na klapę do R25.
I moje pytanie, czy któryś z nich będzie mi pasował na front roverka 200 ?

aukcja trwa jeszcze 2 dni więc proszę o odpowiedź :)

Pozdrawiam.

leszczu - Sob Sie 21, 2010 11:05

Ten od przodu z R25 powinien pasować :grin:
camaro17 - Sob Sie 21, 2010 13:48

Mashhad, ta pokazana przez Ciebie aukcja jest wystawiona przez naszą koleżankę klubową która swego czasu miała właśnie R200 z przodem od R25 poszukaj w śród użytkowników osoby pt. "namiko"

Pozdrawiam :)

azer - Sob Sie 21, 2010 13:55

camaro17, i co koledze da? Pozna przygody jej Roverka? Emblematy pochodzą z rozbiórki ze szrotu w Anglii przywiezione przez innego forumowicza Mombrey'a. Więc nie mają nic wspólnego bezpośrednio z Namiko, która miała przekładany cały przód nie tylko znaczek.

Czy będzie pasował? Powinien, jak nie ma innych aukcji na allegro to ja bym kupił, nie duża strata w razie czego:)

Mashhad - Sob Sie 21, 2010 20:07

Dzieki za odzew :)

Dziś oglądałem, w sumie na moje oko to ten emblemat z tyłu pasuje też chyba na przód więc zamówiłem u Namiko ten tylny do R200. Przykleje jakimś Patex Fixem, chyba że inaczej sie to robi ?

Druga sprawa, może nie na ten topic ale zapytam, jak mam gałkę z drążka zmiany biegów, to ona mi się kręci, da się to jakoś zablokować ew nitem czy coś. Trochę mnie to denerwuje :P

azer - Nie Sie 22, 2010 00:44

a nie idzie dokręcić?
leszczu - Nie Sie 22, 2010 12:12

Mashhad napisał/a:
Druga sprawa, może nie na ten topic ale zapytam, jak mam gałkę z drążka zmiany biegów, to ona mi się kręci, da się to jakoś zablokować ew nitem czy coś. Trochę mnie to denerwuje :P

Nie wiem jak u ciebie, ale u mnie gałeczka jest na gwincie. Spróbuj może swoją dokręcić :grin: