|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [R 25 2.0iDT, 03'] Nie chce odpalić
Verneur - Czw Sie 26, 2010 13:12 Temat postu: [R 25 2.0iDT, 03'] Nie chce odpalić Witam,
przed chwilą powinienem wyruszyć do pracy niestety Roverek nie chce odpalić.Wszystko było w porządku,wczoraj wróciłem nim z wakacji, postał w nocy pod blokiem i taka niespodzianka.Przy przekręcaniu kluczyka słychać tylko terkotanie i nic się nie dzieje.
Poniżej link do filmiku:
LINK
Ma ktoś jakieś teorie dlaczego samochód nie chce odpalić?
Akumulator, czy może coś innego??
kruszon - Czw Sie 26, 2010 13:40
Verneur, na dziendobry podladuj aku lub odpal z kabla. Warto sprawdzic czemu aku sie rozladowal...
Krzysi3k - Czw Sie 26, 2010 13:44
Ewidentnie aku...
bociannielot - Czw Sie 26, 2010 14:12
kruszon napisał/a: | Warto sprawdzic czemu aku sie rozladowal... | może być tak że nie był stary aku po zakupie nie zmieniany.Verneur, zmieniałeś aku?
Verneur - Czw Sie 26, 2010 16:14
bociannielot napisał/a: | kruszon napisał/a: | Warto sprawdzic czemu aku sie rozladowal... | może być tak że nie był stary aku po zakupie nie zmieniany.Verneur, zmieniałeś aku? |
Aku nie był wymieniany, ale jest jak nowy(nie było z nim nigdy żadnego problemu nawet w marcu kiedy były jeszcze przymrozki)
Problem rozwiązany przy pomocy kabli
Powodem była chyba włączona lampka w podsufitce,co zauważyłem później
Remigiusz - Czw Sie 26, 2010 19:03
Verneur, hehehe.. pamietam te odglosy z czasow zimy
bociannielot - Pią Sie 27, 2010 09:13
Verneur napisał/a: | Powodem była chyba włączona lampka w podsufitce,co zauważyłem później | wszystko dobre co się dobrze kończy
|
|