Zobacz temat - 12.09.2010-Warszawa-Bemowo

Forum Klubu ROVERki.pl

Spoty lokalne - 12.09.2010-Warszawa-Bemowo

Pawkaz - Pią Wrz 10, 2010 14:58
Temat postu: 12.09.2010-Warszawa-Bemowo
Czy ktos sie zapowiada na niedziele ?
Perez - Pią Wrz 10, 2010 15:37

ile dasz za kata od 600?
Pawkaz - Pią Wrz 10, 2010 18:05

Prawdopodobie 100 do 150-dzwon na numer ktory jest podany na stronie
maryba - Pią Wrz 10, 2010 20:16

jak mnie przeziebienie nie rozłozy postaram sie być
Ruslan - Sob Wrz 11, 2010 09:54

Mnie znowu nie będzie :/ wylądowałem we Wrocławiu.
kris-tofer - Sob Wrz 11, 2010 16:48

Pawkaz napisał/a:
Czy ktos sie zapowiada na niedziele ?

No kurna, panie :D

MaReK przyjedź, mam coś :wink: dla Ciebie

Pawkaz - Sob Wrz 11, 2010 18:26

kris-tofer o ktorej planujesz jutro sie pojawic ?
kris-tofer - Sob Wrz 11, 2010 18:28

Pawkaz, nie wiem, to zależy czy będę swoim roverkiem, czy przyjadę z kimś innym. Przypuszczam, że nie zajadę jako pierwszy :) ale bycie pierwszemu ma swoje plusy :D
Pawkaz - Sob Wrz 11, 2010 18:31

A juz sadzilem, ze napiszesz ze o 20.00 i ja wtedy z checia zalozyl bym sie o browarka kto bedzie pierwszy-ja czy Ty :D
kris-tofer - Sob Wrz 11, 2010 18:37

Pawkaz, ja się zakładam tylko o samochody, ale co zrobię z Twoim? :) z wygranej w zakładzie chciałbym mieć coś w stylu limuzyny właśnie i nie tylko w nazwie na boku auta :D
Pawkaz - Sob Wrz 11, 2010 18:45

To moze powinienes jezdzic tez na spoty np Mercedesow :mrgreen:
maniaq - Nie Wrz 12, 2010 12:17

na chwile podjade ;)
kolka161 - Nie Wrz 12, 2010 13:45

my też pewnie będziemy :) ogłaszam że spotykamy sie na górnym parkingu bo znowu będziemy marznąć, i proszę sie nie buntować tylko od razu na górę! dziękuję za uwage i do zobaczenia! :)
kris-tofer - Nie Wrz 12, 2010 14:16

jest ciepło, wiatr nie wieje, a dziś jest światowy dzień palenia gumy :D
kolka161 - Nie Wrz 12, 2010 15:27

super,chce zobaczyc w takim razie dzis jak tą gumę bedziesz palił :D
maryba - Nie Wrz 12, 2010 17:46

to gdzie ? i o której - bo jak sie domyślam - górny parking- chodzi o parking CareFoura a godzina 20 ?
kolka161 - Nie Wrz 12, 2010 17:49

tak godz 20 i mam nadzieje ze jednak górny parking :)
Pawkaz - Nie Wrz 12, 2010 23:08

Dzieki wszystkim za udanego spota :grin:
MaReK zajebiscie opowiadales o spacerze po lesie :mrgreen: , wyczysciles MGFa ?

MaReK - Nie Wrz 12, 2010 23:44

Pawkaz napisał/a:
MaReK zajebiscie opowiadales o spacerze po lesie :mrgreen: , wyczysciles MGFa ?

To tylko opowieść ;)
Trzeba było tam być ;)
MG TF umyty, odkurzony, wytarty... świeżutki :)

kris-tofer - Pon Wrz 13, 2010 07:57

MaReK napisał/a:
MG TF umyty, odkurzony, wytarty... świeżutki :)

To prawda, byłem świadkiem :D

Mix - Pon Wrz 13, 2010 08:21

Podziękowania dla Marmana, za wspólną podróż Łazienkowską od dworca zachodniego :mrgreen:
Tak na przyszłość - ja nie startuję spod świateł :wink:

MaReK - Pon Wrz 13, 2010 08:40

Mix napisał/a:
Tak na przyszłość - ja nie startuję spod świateł :wink:

Nie masz czym ;P :)

Było fajnie... ciepło.

Kris-tofer napisał/a:
To prawda, byłem świadkiem :D

Nieprawda! Zostałeś tylko do odkurzania... nie poczekałeś nawet na pierwsze ciśnienie z lancy :P

Kris-tofer oddałeś mi dwa klucze - dwie piętnastki, z czego jedna nie jest moja ;)

Joa Dzięki za ręczniczki papierowe i płyn do mycia szyb ;)
Teraz do Toffika wpada więcej światła :)

Pozdrawiam,

kris-tofer - Pon Wrz 13, 2010 09:00

MaReK, obie są Twoje, zauważ, że jedna jest pęknięta - to ta która spowodowała nasze pacnięcie na dupy przy próbie odkręcenia mojego amortyzatora i jest od Twojego zestawu, możesz ją wyrzucić i w to miejsce położyć tą drugą, nową :wink:
MaReK - Pon Wrz 13, 2010 09:06

A! No to mi zaimponowałeś ;)
Bo w sumie to ja się porwałem z "motyką na słońce", to ja założyłem dźwignie i ja dokonałem rozwarcia klucza ;) W takim razie dziękuje :)

Piwa, klucze... interesy z Tobą to sama przyjemność :)

Mix - Pon Wrz 13, 2010 09:06

MaReK napisał/a:
Nie masz czym ;P :)

To swoją drogą, ale nie muszę nikomu nic udowadniać. Nie jeżdżę BMW :wink:

kris-tofer - Pon Wrz 13, 2010 09:10

Mix napisał/a:
Nie jeżdżę BMW

Marman też nie jeździ BMW ani jakby miał BMW, jeździłem z nim to wiem :wink: pewnie mu się spieszyło, bo z tego co wiem, to bardzo rano zaczyna pracę.

Mix - Pon Wrz 13, 2010 09:17

kris-tofer, ja tu nie zarzucam nikomu mentalności posiadacza BMW :wink: Just a figure of speech :grin: A spieszyć to mu się chyba nie spieszyło, bo wyjechałem ze spota dużo później i spokojnym tempem dogoniłem go przy dw. Zachodnim...
MaReK - Pon Wrz 13, 2010 09:19

Mix napisał/a:
To swoją drogą, ale nie muszę nikomu nic udowadniać

Oczywiście ;) Dobry start spod świateł wymaga pewnych umiejętności oraz dobrego refleksu, zwłaszcza przy braku kontroli trakcji ;)

Start spod świateł "ze swoim", to tylko w formie zabawy. Nie sądzę żeby Marman miał na tym punkcie jakieś kompleksy i stawał w szranki z każdym autem na forancie :)

Ja tak robię jak jeżdżę Tofikiem ;)
Ale wybieram sobie te lepsze fury ;)
Kompleksów nie leczę bo to nie moje auto, ale miny niektórych ludzików są bezcenne.
Oczywiście to tylko do 60 km/h, bo potem mały Toffik dostaje zadyszki ;D

Mix napisał/a:
Nie jeżdżę BMW :wink:

Jeszcze nie, ale słyszałem plotki, że chcesz się przesiąść :)

Ja nie mogę powiedzieć, że nie jeżdżę BMW, bo jednak jakiś tam procent w środku jest.

kris-tofer - Pon Wrz 13, 2010 09:20

Mix napisał/a:
ja tu nie zarzucam nikomu mentalności posiadacza BMW :wink:
spoko spoko, piszę tylko jaki styl jazdy ma Marman również nie musi nikomu niczego udowadniać, z tego, co wiem miał jeszcze coś w mieście do załatwienia, inaczej nie jechałby koło zachodniego :)

Mix, za tydzień my się pościgamy :D

Mix - Pon Wrz 13, 2010 09:38

MaReK napisał/a:
Start spod świateł "ze swoim", to tylko w formie zabawy. Nie sądzę żeby Marman miał na tym punkcie jakieś kompleksy i stawał w szranki z każdym autem na forancie :)

Zgadzam się. Całą "tezę" dopisaliście razem z kris-tofer'em :razz:

MaReK napisał/a:
Jeszcze nie, ale słyszałem plotki, że chcesz się przesiąść :)

BMW raczej nie - nie stać mnie na świeży, "niedresiarski" model. Prędzej Audi...

kris-tofer napisał/a:
piszę tylko jaki styl jazdy ma Marman również nie musi nikomu niczego udowadniać, z tego, co wiem miał jeszcze coś w mieście do załatwienia, inaczej nie jechałby koło zachodniego :)

Mam dziwne uczucie, że usilnie go bronisz, a nie ma takiej potrzeby. Ja na nikogo nie naskakuję, a Wy widocznie nie czytacie ze zrozumieniem :razz:

kris-tofer napisał/a:
Mix, za tydzień my się pościgamy :D

No nie bardzo - ja się nie ścigam - basic rule i tyle :wink:

kris-tofer - Pon Wrz 13, 2010 09:43

Mix napisał/a:
Mam dziwne uczucie, że usilnie go bronisz, a nie ma takiej potrzeby. Ja na nikogo nie naskakuję, a Wy widocznie nie czytacie ze zrozumieniem :razz:

Nie no coś Ty, nie bronię go tylko po prostu mówię o tym jak jest, bo już nie raz z nim jeździłem i znam jego styl jazdy, a po co masz sobie wyrabiać zdanie na temat techniki jego jazdy po jednym starcie z pod świateł :) mi się też to czasami zdarza jak się śpieszę :)

Mix napisał/a:
No nie bardzo - ja się nie ścigam - basic rule i tyle :wink:
nie bądź taki :) spalimy razem gumę (będę miał już zapalniczkę) i też będzie wesoło :D
Mix - Pon Wrz 13, 2010 09:52

kris-tofer, nie oceniam niczyjej techniki jazdy - to indywidualna sprawa każdego kierowcy. Do tego nie widzę w tym nic złego. Napisałem, że nie startuję spod świateł (dla zasady), bo na Grzymały-Sokołowskiego stanęliśmy równolegle z Marmanem, który próbował mnie podpuścić. To tyle - napisałem informacyjnie, a nie zarzucając mu jakieś dresiarskie zachowania, dresiarskim autem - szczególnie, że jeżdżę bliźniakiem, w nieco innym kolorze :mrgreen:

kris-tofer napisał/a:
nie bądź taki :) spalimy razem gumę (będę miał już zapalniczkę) i też będzie wesoło :D

Trzymam za słowo :wink: Dla lepszego efektu zabiorę stary, przepracowany olej silnikowy :mrgreen:

kris-tofer - Pon Wrz 13, 2010 10:00

Mix, spoko :)

TO mamy palić gumę czy olej? chociaż bez oleju raczej gumy nie spalimy :D

Raptile - Pon Wrz 13, 2010 14:59

Ja też sie nie ścigam ( czytajcie moj podpis :mrgreen: )
Mix - Pon Wrz 13, 2010 15:25

Raptile, zrób tuning za 7zł. Poczytaj jakie czasy zrobił Brt.
Marman - Pon Wrz 13, 2010 16:15

No to i ja się odezwę:)Mix, z całym szacunkiem ale nie odbierz mojego zachowania jako jakiegoś szpanu czy tam próby pokazania kto jest lepszy.Ta przygazówka na światłach to tak dla jajec wyłącznie.Trochę mi się spieszyło bo kogoś obok czas naglił :wink:
Dzięki za towarzystwo na trasie :wink: Mam nadzieję że wypijemy małe co nieco na jesiennym :wink:

[ Dodano: Pon Wrz 13, 2010 17:15 ]
MaReK napisał/a:

Ot cała filozofia,sam bym tego lepiej nie ujął.

Mix - Pon Wrz 13, 2010 17:01

Marman, ale ja Twojego zachowania nie odebrałem w żaden inny sposób niż, nazwijmy to żart sytuacyjny. Popatrzyliśmy na siebie na światłach, szeroki uśmiech i przygazówka :mrgreen: Dla mnie nie ma wcale sprawy, bo wątek się zrobił mega długi i tak naprawdę nie wiem dlaczego. Napisałem informacyjnie, że nie startuję spod świateł, min. dlatego, że w chwili obecnej mój demoniczny diesel ma 18s. do 100km/h :mrgreen: Zrobiła się afera z niczego :mrgreen: Dlatego nie tłumacz się, bo nie masz z czego. A na jesiennym napewno wypijemy małe conieco i to nie jedno :lol:
Marman - Pon Wrz 13, 2010 18:33

Mix napisał/a:
A na jesiennym napewno wypijemy małe conieco i to nie jedno :lol:
No mam nadzieję :mrgreen:
Mix napisał/a:
Zrobiła się afera z niczego :mrgreen:

No właśnie mała afera wynikła :mrgreen:
ZSy wywołują poruszenie :mrgreen: Mix, Piąteczka i mam nadzieję że jeszcze nie raz "pożartujemy na trasie"

Ley - Pon Wrz 13, 2010 21:11

ehh... zostawić Was na jedną niedzielę :P
kris-tofer - Pon Wrz 13, 2010 21:43

kurna, nie chciałem namieszać, sorka chłopaki, jeśli Mix źle mnie zrozumiał to sorry, ale wiecie, że czasami mam taki ton wypowiedzi, nikogo nie broniłem, nie byłem niczyim adwokatem itp. :twisted:

Ciekawe jaki ja czas do setki robię, aż jutro sprawdzę :D

MaReK - Pon Wrz 13, 2010 22:52

Po ostatnim spotkaniu w ułęży nabawiłem się programu dla systemu nokia lub windows mobile, który mierzy wszystkie możliwe czasy na podstawie GPS'u ;)

Pozdrawiam,

Pawkaz - Pon Wrz 13, 2010 23:50

Ciekawa opcja..tylko kilka dni temu sprzedalem HTC :mrgreen:
Perez - Wto Wrz 14, 2010 09:49

Ciekawe czy dziala na BB