|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Car-audio, nawigacje, radia CB - [R75] CB
jarztom - Pią Wrz 10, 2010 15:58 Temat postu: [R75] CB Mam problemik , gdzie zamontować CB ,żeby nie przeszkadzało a było w praktycznym miejscu, dodam że mama w autku przedni panel z tv , a fotele el.
blazi - Sob Wrz 11, 2010 17:58 Temat postu: cb Ja mam zamontowane radyjko z przodu po lewej stronie, dokładnie pod złączem diagnostycznym. Zamocowałem uchwyt śrubą przytrzymującą obudowę kolumny kierowniczej z dołu. Także nie musiałem nic więcej ani wiercić, ani się wysilać z montażem. Szybciutko i nie przeszkadza w niczym. A jak zamkniesz drzwi to nie widać że jest radyjko CB.
hvil - Sob Wrz 11, 2010 18:02
blazi, pokaż foto gdzieś to przymocował?:)
Ja mam dodatkowy tunel na strychu i mierzyłem, powinno wejść do schowka, tylko trzeba wkład schowka wyciąć dno, uniden tam wchodzi na wymiary, musze jeszcze dokladnie sprawdzić na głębokość ale ze wstepnych przymiarek wychodzi że powinno wejsc.
jarztom - Sob Wrz 11, 2010 19:30
blazi- nie przeszkadza to w kierowaniu ?
blazi - Nie Wrz 12, 2010 15:34
mnie nie przeszkadza, mam automata wiec i tak wszystko prawą nogą, nie wiem jak będzie w manualu ale spróbować można.
hvil - Nie Wrz 12, 2010 15:35
do czego ty to prezykreciles?:D tak bardziej obrazkowo jakbys mogl:D bo niemoge z opisu zajarzyc.
blazi - Nie Wrz 12, 2010 18:04
Radio ma taką blachę mocującą w kształcie litery "C". Mocuje się ją z lewej i prawej strony do radia. A on góry ma dziurę na mocowanie do czegoś tam. No i tą blachę przykręciłem jedną ze śrub, którą mocuje się osłonę plastikową zasłaniająca całą kolumnę kierowniczą od spodu. Czyli po prostu przykręciłem tą osłonę kolumny kierowniczej jeszcze dokładając tą blachę i cała filozofia Nie wiem czy wystarczająco obrazkowo
|
|