|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [R200] Co wymienić?
mariusz33 - Pią Paź 08, 2010 12:27 Temat postu: [R200] Co wymienić? Witam! Takich tematów było na pewno trochę, chodzi o to że mój rover 200 1.4 8V 98r stracił swój wigor, tzw jest trochę przymulony Postanowiłem pierwsze napisać tu przed pojechaniem do mechanika, a kto wie może nawet się obejdzie bez tego, Czy wymiana filtrów, powietrza, paliwa pomoże? a może to rozrząd pora wymienić? tu pytanie ile kosztuje kompletna wymiana rozrządu u mechanika?
Harry - Pią Paź 08, 2010 12:33
spróbuj wymienić filytry, świece i kable zapłonowe, kiedy wymieniałeś rozrząd?
mariusz33 - Pią Paź 08, 2010 12:39
Filtry wymienię a kable i świece wymieniałem jakieś 3 miesiące temu, więc chyba to sobie odpuszczę, rozrządu nie wymieniałem od kod kupiłem samochód, wiec chyba za to pasuje się wziasc, Powiedz mi jaki to mniej wiecej koszt u mechanika?
thef - Pią Paź 08, 2010 14:11
Moderator thef informuje
mariusz33! Ten temat zostanie usunięty jeśli nie poprawisz jego nazwy.
Na tym forum obowiązują ściśle określone zasady nazewnictwa tematów.
Proszę niezwłocznie zapoznać się z tym tematem
Aby zmienić nazwę tematu, musisz w pierwszym poście użyć funkcji
leszczu - Pią Paź 08, 2010 14:46
mariusz33 napisał/a: | tu pytanie ile kosztuje kompletna wymiana rozrządu u mechanika? |
Ja u siebie płaciłem 580 zł z robocizną.
PHJOWI - Pią Paź 08, 2010 18:08 Temat postu: Re: [R200] Co wymienić?
mariusz33 napisał/a: | Witam! Takich tematów było na pewno trochę, chodzi o to że mój rover 200 1.4 8V 98r stracił swój wigor, tzw jest trochę przymulony Postanowiłem pierwsze napisać tu przed pojechaniem do mechanika, a kto wie może nawet się obejdzie bez tego, Czy wymiana filtrów, powietrza, paliwa pomoże? a może to rozrząd pora wymienić? tu pytanie ile kosztuje kompletna wymiana rozrządu u mechanika? |
rozrząd do 700zł max , co do mulenia trzeba sprawdzić filtr powietrza , prace sondy lambdy
|
|