|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Tuning wizualny - [all] Camera cofania
domellooo - Sro Paź 13, 2010 21:47 Temat postu: [all] Camera cofania witam dzisiaj zamontowałem a raczej podłączyłem i przeciągłem kabel bo do konca to jeszcze dużo szczegółów do dorobienia ale już cofam nie na przypał a ponieważ jest to limuzynka ze słabą widocznością to kamera jest naprawdę potrzebna i przydatna w 100% , kamerka jest kupiona od kolegów z hong kongu ale działa super i w nocy jest perfekt ma jakieś diody chyba coś w stylu noktowizyjnym a efekt fajowy nawet w całkowitej ciemności jest wszystko widoczne ,zobaczę jak jest w dzień dopiero jutro gdyż męczyłem się aż do nocy ,kończyłem przy latarce ,ale wiecie jak to jest musisz zobaczyć jak działa zebyś robił do drugiej w nocy ,cena chyba dałem 10 funtów i czekałem z tydzień w zestaw wchodzą wszystkie kable , polecam dołaczam fotki ale robiłem w nocy telefonem dodam jutro jak wygląda w dzień ..pozdrawiam domellooo
następny dzień :
już koniec
faecd - Sro Paź 13, 2010 21:57
domellooo, very nice&useful. how much did it cost?
domellooo - Sro Paź 13, 2010 23:42
faecd,
kamerka 10 funtów na ebay , sam zakładałem , na żywo lepiej widać jak na zdjęciu
i w nocy nawet kolorowo jest
instpud - Czw Paź 14, 2010 18:12
wow, kolega zaszalał...
mówisz 10 za kamerkę?? malutko...
a jakie radyjko masz??
bo ja tez mam double din 7inch touch lcd in HD z mozliwoscią podłączenia kamerki... skoro mówisz ze tylko 10 funtów kosztuje to sobie sprawię...
narazie czekam na przejsciowke adapter z BMW loom na Rover i podlaczam nowe radyjko z tuba wzmacniaczem i bedzie sie dzialo...
pozdr
Rafał
P.S. - chociaż nie wiem czy mi trza kamerki skoro czujniki są...
cheers
domellooo - Czw Paź 14, 2010 18:38
instpud,
10 za kamerkę , a radyjko mam kenwood cośtam dx500
kupiłem ze 2 lata temu za 180 funciaków działa mi zajebiś... ja nie mam czujników więc kamerka to moje zbawienie pod pracą używałem szyby w wystawach
faecd - Nie Paź 17, 2010 19:57
domellooo, czyli podlaczyles kamerke do radia? Nie byl to zestaw kamera+monitorek?
|
|