|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [R 416 si ]Dziwna Usterka Ogrzewanie :( pomocy
seba323 - Pią Paź 22, 2010 18:42 Temat postu: [R 416 si ]Dziwna Usterka Ogrzewanie :( pomocy Witam mam mega problem i nie wiem jak go rozwiązać a jak pojade do mechanika znowu z 500zł wybole , mianowicie mam problem z ogrzewaniem samochodu , ogólnie ogrzewanie działa ale tylko jak jade jak stane w miejscu wiatraki wdmuchują powietrze ale zimne a mam ustawione na ciepło , poprostu na postoju nie ogrzewa mi czemu tak jest (dodam że silnik jest rozgrzany) poprostu kiedyś grzało mi i na postoju i w ciągu jazdy teraz tylko w ciągu jazdy a na psotoju ciepła nie ma czemu??
Kot - Pią Paź 22, 2010 18:51
a dziala Ci dmuchawa?? bo moze przepalil sie rezystor i powietrze wlatuje dopiero jak jest wtlaczane z zewnatrz??
keczu - Pią Paź 22, 2010 18:57
Kot napisał/a: | a dziala Ci dmuchawa?? bo moze przepalil sie rezystor i powietrze wlatuje dopiero jak jest wtlaczane z zewnatrz?? |
To po pierwsze , potem jeszcze moze byc zasyfiona/zapowietrzona nagrzewnica i pompa wody ma zjechany lub krecacy sie na walku wirnik. Pozdr.
Paul - Pią Paź 22, 2010 19:01
Stan płynu chłdzącego masz OK, zakładam. A układ masz odpowietrzony W innym aucie tak miałe, że jak był zapowietrzony, to zachowywał się dokładnie jak u Ciebie.
kasjopea - Pią Paź 22, 2010 21:57
seba323, proszę uzupełnić dane auta w nawiasie kwadratowym.
seba323 - Sob Paź 23, 2010 14:07
powiem tak dmuchawa mi działa na wszystkich biegach powietrze wpada do srodka tlyko zimne a jak zaczynam jechać to dopiero ciepłe mi zaczyna wpadać
flapjck1 - Sob Paź 23, 2010 15:58
termostat
|
|