Zobacz temat - [Rover 214i 1.4 16V 1995] pilot cen. zamku.... (zapytanie)

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [Rover 214i 1.4 16V 1995] pilot cen. zamku.... (zapytanie)

chomik1948 - Pią Paź 29, 2010 19:08
Temat postu: [Rover 214i 1.4 16V 1995] pilot cen. zamku.... (zapytanie)
mam pytanie...
Mam cantralny zamek i alarm ale nie mam pilota.....
czy można dokupić ?? ?

darek_wp - Sob Paź 30, 2010 07:58

Można :ok2:
Poznandembiec - Sob Paź 30, 2010 09:24
Temat postu: odp
Jeżeli pytasz o oryginalnego pilota można dokupić czasem się opłaca ale nie zawsze .

Natomiast jeśli masz dokładany Alarm i pytasz o piloty do dokładanego alarmu to można ale nie wiem czy warto nowy najtańszy alarm z 2 pilotami i dwu letnią gwarancją kosztuje 100 złotych nie wiem czy piloty nie wyjdą ci drożej nie będę wspominał o tym że możesz mieć uszkodzoną centralkę i kupując piloty przepłacisz sprawę
zrób fotkę centralki z wierzchu ,od strony złącza i w środku płyta centralki może mam pilota to cię poratuje ale opłacisz sobie przesyłkę nawet powiem jak go zakodować .

R-200 - Sob Paź 30, 2010 16:25
Temat postu: Re: odp
Poznandembiec napisał/a:
Jeżeli pytasz o oryginalnego pilota można dokupić czasem się opłaca ale nie zawsze .

Natomiast jeśli masz dokładany Alarm i pytasz o piloty do dokładanego alarmu to można ale nie wiem czy warto nowy najtańszy alarm z 2 pilotami i dwu letnią gwarancją kosztuje 100 złotych nie wiem czy piloty nie wyjdą ci drożej nie będę wspominał o tym że możesz mieć uszkodzoną centralkę i kupując piloty przepłacisz sprawę
zrób fotkę centralki zwieszchu ,od strony złącza i w środku płyta centralki może mam pilota to cię poratuje ale opłacisz sobie przesyłkę nawet powiem jak go zakodować .
Trochę nie tak przedstawiasz sprawę. Nowy alarm z dwoma pilotami w tej cenie to roku nie przeżyje i będzie po gwarancji bo piloty uszkodzone mechanicznie. Jeśli dajesz rady to też trzeba brać pod uwagę. Pozdrawiam. :roll: