Zobacz temat - [r214si 97r 16v] chlopaki pobity roverek.. pomocy!

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [r214si 97r 16v] chlopaki pobity roverek.. pomocy!

donmulanka - Wto Lis 02, 2010 13:16
Temat postu: [r214si 97r 16v] chlopaki pobity roverek.. pomocy!
Sprawa wyglada tak, pod koniec lipca mialem wypadek moim roverkiem, wypadlem z drogi, pech chcial wracalem zmeczony z pracy pozna noca i wpadlem w betonowy przepust na 1 rzut oka samochod nie byl mocno uszkodzony nawet lamp nie bobilem mechanicznie sprawny jedyne co to maska zderzak i blotniki troszke sie pogiely.. oczywiscie nie obeszlo sie bez policji zabrali mi dowod. Samochod stal od lipca do dzis pod domem.. wsiadlem odpalilem za 1 razem i mialem jechac do blacharza na ogledziny autko mi strasznie sciagalo i wogole nie bylo mowy o zbierznosci jakos powolutku zajechalem i na miejscu okazalo sie ze sa bardzo przesuniete podluznice silnik delikatnie cofniety skrzynia biegow i prawe kolo 3 cm do tylu.. blacharz powiedzial ze nie oplaca sie z tym robic tylko wziac jakas bude bez silnika kupic nawet zdekompletowana i przelozyc silnik z mojeg.. teraz sedno sprawy mam prozbe do forumowiczow jesli ktos ma bude z roverka bez silnika bez skrzyni moze byc nawet w srodku zdekompletowana byle nie byla pognita i pobita.. to chetnie odkupie taka za dobra cene moze byc nawet bez papierow anglik cokolwiek... bo tesknie za tym autkiem strasznie.

pozdr i prosze admina jesli w zlym dziale napisalem o wyrozumialosc i przesuniecie tematu do prawidlowego..

ps. jesli ktos z was cos wie na ten temat prosze o kontakt na prv albo mail szmiteq@wp.pl

kasjopea - Wto Lis 02, 2010 14:19

Temat jest w dobrym dziale, ale oprócz niego na Twoim miejscu napisałabym jeszcze ogłoszenie w giełdzie.