|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Offtopic - Gran Turismo 5
Yog-Sothoth - Sro Lis 24, 2010 19:20 Temat postu: Gran Turismo 5 Jako że dziś W KOŃCU premiera GT5 to zapytam czy może są tu jacyś właściciele PS3 którzy zakupili tą grę? Zawsze można pośmigać razem, uszkodzenia też są ale mniej kosztują, dlatego dla niektórych to może być niezła opcja
Mój login: Y-o-g-S
Na zachętę
Dam-Kam - Pią Gru 24, 2010 19:21
dawno tu nie gościłem...
A że tamat taki sie pojawił to coś napiszę Mam GT5 od jakiegoś czasu ale niestety nie chce mi sie łączyć z netem. Tzn. na PS3 net jest ale jak sciaga aktualizacje 1.03 czy teraz 1.05 to mi zawsze przerwie i du.. Napewno wina sporej odległości PS3 od routera.
A co do samej gry... hmn Grać na padzie jest OK ale grać na kierownicy logitecha driving force to marzenie ogolnie nie jestem graczem i raczej braciaki na PS3 tłuką ale ta gra mnie wciągła do reszty!!!
Yog-Sothoth napisał/a: | uszkodzenia też są ale mniej kosztują | za to o fundusze łatwiej
moze jak dojde porządku z tym połączeniem to Cię kiedyś znajde
pzdr
wiciu2xlc - Sob Gru 25, 2010 12:42
Ja tylko ma GT 5 Prologue więc chyba nie pośmigamy.
Ale jakby kto chciał w coś popykać czy pogadać to mój nick: wiciu2xlc
pozdro
Yog-Sothoth - Sro Sty 05, 2011 15:40
@Dam-Kam
Sprawdź jaki masz NAT w konsoli, problemy z netem to pewnie wina routera - złe ustawienia.
Odnośnie GT5 to gra wciąga jak cholera, szkoda że Roverów tu żadnych nie uświadczymy, ale i tak jest fun z jazdy.
X1 2010 w akcji
http://www.youtube.com/watch?v=YcciXJ1Y0TI
|
|