|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Chcę kupić ROVERka - Rover 75 - Pomocy
nexus15 - Wto Gru 07, 2010 08:50 Temat postu: Rover 75 - Pomocy Witam , jestem na tym forum nowy, nie posiadam jeszcze swojego Roverka.
Otóż mam taki problem:
Od stycznia mam zamiar prowadzić taksówkę (maksimum rok może półtora) i dodatkowo zajmować się branżą ubezpieczeniową. Co za tym idzie autkiem miesięcznie na pewno 3-4 tys. km zrobię. Na samochodzik przeznaczone mam 17 000 zł.
Czytałem i słyszałem dużo że Taki Roverek 75 jest dość drogi w utrzymaniu i bardziej pasuje do pasjonata niż właśnie na taxi i inne formy ostrego użytkowania. Problem pojawia się w tym miejscu że według mnie to autko jest śliczne i bardzo komfortowe, więc stwarzało by i mi przyjemność jazdy i nadawało by się też do wożenia klientów.
Proszę posiadaczy tych autek o opinie i ewentualnie jakieś porady.
szamanpl - Wto Gru 07, 2010 09:06
Z R75 jest jak z żoną ,jak dbasz to wygodę masz ,a najważniejsze to kupić egzemplarz z dobrą pompką sprzęgła i kołem dwumasowym ,reszta tak jak w innych autach ,części dostępne od "anglików" w dobrych cenach. Mam namiar na zadbany R75 CDT z 2000r. jak jesteś zainteresowany to pisz na priv
Adam-76r - Pią Sty 07, 2011 16:37
SUPER AUTKA POLECAM DOBRE WYPOSAŻENIE ZA NIE WIELKĄ KASĘ MAM TAKIEGO NA SPRZEDAŻ TYLKO 1,8 BEN SPALANIE ROSĄDNE 7,5 PO MIEŚCIE OCZYWIŚCIE JAK SIĘ NIE SZARŻUJE JAK CHCESZ TO TU JEST MÓJ E-MAIL axel-1976@o2.pl
|
|