|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 600, Honda Accord - [R620] Odpięta wtyczka
neon_4u - Czw Gru 30, 2010 19:56 Temat postu: [R620] Odpięta wtyczka Hej! Ludziska pomocy, wczoraj odkryłem wtyczkę która nie jest nigdzie wpięta a nie widzę jakiego kolwiek gniazda żeby ją podłączyć. Dodajędwa zdjęcia (Admin Sorry) wtyczki i gdzie ona się znajduje. Kto wie??
kotulsky - Wto Sty 04, 2011 19:26
ja też mam taka wtyczkę...w okolicy chłodnicy/alternatora i po co ona tego ja niewiedzieć ale był bym zdrowszy gdyby ktoś nas oświecił
przemek199 - Wto Sty 04, 2011 20:53
Witam!
Klimy nie macie? Jak nie to juz wiecie do czego ta wtyczka...:d u mnie jest taka do sprezarki klimy podpieta. Pozdro!
SOrki zauwazylem ze na zdjeciu widac rurki od klimy...ale to dziwne bo u mnie podobna albo identyczna wtyczka jest do sprezarki klimy...
neon_4u - Sro Sty 05, 2011 10:21
własnie klima mi nie działa . to może to to ?
kotulsky - Sob Sty 08, 2011 14:08
u mnie klima jest i działa sprawnie a wtyczka wisi:) ale sprawdzę może faktycznie musi być wpięta do sprężarki...a do czego tak konkretnie on jest?? zasilanie , sterowanie jakieś...???
przemek199 - Sob Sty 08, 2011 14:23
u mnie wlasnie taka wtyczka jest wpieta do sprezarki, to po prostu zasilanie, zalacza sprezarke, jak kupilem swojego to byla odpieta wlasnie i po podlaczeniu okazalo sie ze sprezarka nie zyje, byla zatarta, no i uzywka kosztowala 250 i wymienialem sam i wlasnie taka wtyczke tam mam...:d pozdro! Akurat dzisiaj sprawdzalem klime i smiga...:D
kotulsky - Sob Sty 08, 2011 14:25
qrde no w lato zimniutko w aucie więc sprężarka śmiga wiec co to za kabeleczek??
|
|