Zobacz temat - [R45/R400] Bagażnik dachowy

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [R45/R400] Bagażnik dachowy

Jordan87 - Sro Sty 05, 2011 10:55
Temat postu: [R45/R400] Bagażnik dachowy
Witam

Mam pytanie, czy ktokolwiek z was ma bagażnik dachowy do naszych roverków?

Sam się zastanawiam czy nie kupić tylko najchętniej kupił bym rynienkowy, a nie mocowany przy drzwiach. Tylko nasuwa się pytanie, czy w ogóle da się taki dostać?

BoloSr - Sro Sty 05, 2011 10:59
Temat postu: Re: [R45/R400] Bagażnik dachowy
Jordan87 napisał/a:
Witam

Mam pytanie, czy ktokolwiek z was ma bagażnik dachowy do naszych roverków?

Sam się zastanawiam czy nie kupić tylko najchętniej kupił bym rynienkowy, a nie mocowany przy drzwiach. Tylko nasuwa się pytanie, czy w ogóle da się taki dostać?

ale tam nie ma zaczepow zeby wynienkowy zapodac wiec zostaje tylko taki mocowany przy drzwiach :(

Jordan87 - Sro Sty 05, 2011 11:00

No własnie ostatnio jak mi wyskoczyła ta listwa dachowa zauważyłem że jest tam taki "kształt", jakby się dało zamontować rynienkowy, dlatego pytam :)
BoloSr - Sro Sty 05, 2011 11:01

Jordan87 napisał/a:
No własnie ostatnio jak mi wyskoczyła ta listwa dachowa zauważyłem że jest tam taki "kształt, jakby się dało zamontować rynienkowy, dlatego pytam :)

to bys musial ta listwe wyciagac za kazdym razem chyba ze ja od razu utniesz tam gdzie trza a bagaznik na zawsze zamontujesz :)

Jordan87 - Sro Sty 05, 2011 11:05

Przecież bagażnika nie zakłada się co kilka dni, trzy razy w sezonie narciarskim by wystarczyło, a w miedzy czasie już listew nie musiał bym montować :)
Remigiusz - Czw Sty 06, 2011 23:05

Ja mam taki na drzwi bo innych nie ma dla 45 :neutral: Szkoda ze nie ma takich relingow jak ma Streetwise to by coś było :wink:

Ja teraz po kilku tygodniach swój bagażnik pokochałem :wink:

Jordan87 - Pią Sty 07, 2011 09:26

Jakiej firmy kupiłeś i ile za niego dałeś jeśli mogę wiedzieć? :
Remigiusz - Pią Sty 07, 2011 12:42

Ja mam Mont Blanc i dałem za niego 99€ bo musiałem kupić na szybko ale w sumie nie żałuje ze kupiłem nowe :razz: