|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [R45/R400] Bagażnik dachowy
Jordan87 - Sro Sty 05, 2011 10:55 Temat postu: [R45/R400] Bagażnik dachowy Witam
Mam pytanie, czy ktokolwiek z was ma bagażnik dachowy do naszych roverków?
Sam się zastanawiam czy nie kupić tylko najchętniej kupił bym rynienkowy, a nie mocowany przy drzwiach. Tylko nasuwa się pytanie, czy w ogóle da się taki dostać?
BoloSr - Sro Sty 05, 2011 10:59 Temat postu: Re: [R45/R400] Bagażnik dachowy
Jordan87 napisał/a: | Witam
Mam pytanie, czy ktokolwiek z was ma bagażnik dachowy do naszych roverków?
Sam się zastanawiam czy nie kupić tylko najchętniej kupił bym rynienkowy, a nie mocowany przy drzwiach. Tylko nasuwa się pytanie, czy w ogóle da się taki dostać? |
ale tam nie ma zaczepow zeby wynienkowy zapodac wiec zostaje tylko taki mocowany przy drzwiach
Jordan87 - Sro Sty 05, 2011 11:00
No własnie ostatnio jak mi wyskoczyła ta listwa dachowa zauważyłem że jest tam taki "kształt", jakby się dało zamontować rynienkowy, dlatego pytam
BoloSr - Sro Sty 05, 2011 11:01
Jordan87 napisał/a: | No własnie ostatnio jak mi wyskoczyła ta listwa dachowa zauważyłem że jest tam taki "kształt, jakby się dało zamontować rynienkowy, dlatego pytam |
to bys musial ta listwe wyciagac za kazdym razem chyba ze ja od razu utniesz tam gdzie trza a bagaznik na zawsze zamontujesz
Jordan87 - Sro Sty 05, 2011 11:05
Przecież bagażnika nie zakłada się co kilka dni, trzy razy w sezonie narciarskim by wystarczyło, a w miedzy czasie już listew nie musiał bym montować
Remigiusz - Czw Sty 06, 2011 23:05
Ja mam taki na drzwi bo innych nie ma dla 45 Szkoda ze nie ma takich relingow jak ma Streetwise to by coś było
Ja teraz po kilku tygodniach swój bagażnik pokochałem
Jordan87 - Pią Sty 07, 2011 09:26
Jakiej firmy kupiłeś i ile za niego dałeś jeśli mogę wiedzieć? :
Remigiusz - Pią Sty 07, 2011 12:42
Ja mam Mont Blanc i dałem za niego 99€ bo musiałem kupić na szybko ale w sumie nie żałuje ze kupiłem nowe
|
|