Zobacz temat - [R200] chlapaki

Forum Klubu ROVERki.pl

Tuning wizualny - [R200] chlapaki

Gucjan - Pią Sty 07, 2011 16:22
Temat postu: [R200] chlapaki
Witam wszystkich. Sprawa jest taka potrzebuje waszych opini na temat chlapaków orginalnych od rovera 25. Co o tym sądzicie, estetycznie to chyba nie bradzo to wygląda ?
Krzysi3k - Pią Sty 07, 2011 16:29

Daj sobie spokój :P
bonus89 - Pią Sty 07, 2011 17:05

Krzysi3k napisał/a:
Daj sobie spokój :P
+1
Remigiusz - Pią Sty 07, 2011 17:21

Jak już to tylko na tył bo chroni bardziej zderzak tylni :wink: i fajnie wygląda nawet :wink:

Na przód bez sensu :razz:

ADI-mistrzu - Pią Sty 07, 2011 19:21

A ja do następnego Roverka (poluję na STREETWISE po 2005r :grin: ) będę wsadzał chlapaki na przód i tył. Wkurza mnie że czasem potrafię dostać błotem z koła po lusterku lub szybie :???: Wiecznie upierdzielone drzwi....
A tak źle wcale nie wygląda jak dać jakieś takie niewielkie.

Remigiusz - Pią Sty 07, 2011 20:28

ADI-mistrzu napisał/a:
Wkurza mnie że czasem potrafię dostać błotem z koła po lusterku lub szybie :???:

Piękne Rally paski się w tedy robią :wink:

ADI-mistrzu - Pią Sty 07, 2011 22:01

Taa, szkoda że na dach nie leci, wtedy by się niwelowało z źle ustawionym spryskiwaczem z tyłu który opsikuje mi dach :razz: (muszę kiedyś się za niego wziąć).
Remigiusz - Pią Sty 07, 2011 22:36

Brudne autko ma tez swój urok :wink:
memphisto - Pią Sty 07, 2011 22:49

ja, jak i parę osób zapewne - całą zimę nie myję auta :mrgreen: także czy z chlapakami czy bez i tak bym mył najwcześniej marzec/kwiecień jak już śnieg dostanie nóg :mrgreen:
ADI-mistrzu - Pią Sty 07, 2011 22:52

U mnie odwilż i chyba jutro sobie autko umyję troszkę, znowu będzie pięknie błyszczał się czerwienią na słonku :obłoki: :wink:
bonus89 - Pią Sty 07, 2011 23:52

a ja myję nawet na mocnym mrozie, na dobrej bezdotykowej z ciepłym natryskiem + mocny wosk, szkoda mi roverka na te duże ilości soli, przez tę zimę myje go na bezdotykowych średnio 2 razy w tygodniu i nie boję się o nagłe rude pryszcze
memphisto - Sob Sty 08, 2011 02:17

bonus89 napisał/a:
i nie boję się o nagłe rude pryszcze

mój już je ma, więc "skoro nie widać różnicy to po co przepłacać" :mrgreen:

poza tym, czekam, aż odpadną naklejki, kiedyś w końcu muszę się ich pozbyć :mrgreen:

[ Dodano: Sob Sty 08, 2011 02:17 ]
ADI-mistrzu napisał/a:
U mnie odwilż i chyba jutro sobie autko umyję troszkę,

U nas też : ) - można rzec, że ciepło +6 stopni było :mrgreen: a przy miłym wiaterku, było czuć nawet powiew wiosny :mrgreen:

szkoda, że to złudzenia i jeszcze ok 2 mc zimy przed nami

Remigiusz - Sob Sty 08, 2011 02:35

Sucha sol nic autku nie robi :wink: Ale ja jutro chyb tez ze swoim na myjkę skocze choć był myty tydzień temu :razz: Bo niestety szary się zrobił po jedzie na mokrej nawierzchni :razz:
Krzysi3k - Sob Sty 08, 2011 05:22

ADI-mistrzu napisał/a:
Taa, szkoda że na dach nie leci, wtedy by się niwelowało z źle ustawionym spryskiwaczem z tyłu który opsikuje mi dach :razz: (muszę kiedyś się za niego wziąć).

Szpilka w rękę i do roboty :mrgreen:
Ja zimą myje samochód, żeby sól spłukać, bo aż mi go szkoda. A pod koniec zimy full mycie na automatycznej z myciem podwozia :P

leszczu - Sob Sty 08, 2011 17:50

Dla mnie te chlapacze w roverku to porażka. :/