Zobacz temat - [R200] Gdzie zamontować wzmacniacz?

Forum Klubu ROVERki.pl

Car-audio, nawigacje, radia CB - [R200] Gdzie zamontować wzmacniacz?

marcingv - Sob Sty 08, 2011 22:03
Temat postu: [R200] Gdzie zamontować wzmacniacz?
Witam,
jutro będę montował wzmacniacz w swoim Roverku. Mam zamiar umieścić go w bagażniku, nie mam jednak pomysłu w którym dokładnie miejscu go przymocować. http://roverki.pl/zrob-to...r200-25-zr.html tutaj jest napisane, że dobrym miejscem jest klapa bagażnika, jednak nie za bardzo to sobie wyobrażam. Może przykręcić go do oparcia kanapy?

greg-si - Sob Sty 08, 2011 22:16

gdzie tam do klapy bagażnika. Jeszcze tak wzmacniacza nie widziałem zamontowanego.
Do oparcia kanapy śmiało przykręcać

marcingv - Sob Sty 08, 2011 22:24

greg-si napisał/a:
gdzie tam do klapy bagażnika. Jeszcze tak wzmacniacza nie widziałem zamontowanego.

Też mi się wydało to bardzo dziwne. Tak jednak napisał ktoś na stronie głównej, stąd to pytanie, cytuje:

Cytat:
Wzmacniacz najlepiej zamontować w bagażniku, przykręcając go do tylnej kanapy, starając się by nie był przykręcony do skrzyni, która emituje drgania, które mogą popsuć wzmacniacz.

Chyba, że ja to jakoś źle zrozumiałem i chodzi o inne miejsce :wink:

hertz25 - Nie Sty 09, 2011 09:06

marcingv napisał/a:
Cytat:
Wzmacniacz najlepiej zamontować w bagażniku, przykręcając go do tylnej kanapy, starając się by nie był przykręcony do skrzyni, która emituje drgania, które mogą popsuć wzmacniacz.
dobrze jest napisane do tylnej KANAPY a ty zle przeczytałes i wyszło KLAPY :mrgreen:
marcingv - Nie Sty 09, 2011 17:33

hertz25 napisał/a:
dobrze jest napisane do tylnej KANAPY a ty zle przeczytałes i wyszło KLAPY :mrgreen:

:oops: Rzeczywiście, nie wiem jak mogłem to źle przeczytać :roll: Tam tez go zamocuje :mrgreen:

mdb14 - Nie Sty 09, 2011 20:23

Witam koledzy.
Ja mam zamontowane to tak. Trochę roboty ( nie wiele ) ale efekt jest w miarę zadowalający.
Jeden wzmacniacz pod głośniki przód a drugi do Suba