|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [R416] zgubiony kluczyk
piter1 - Sob Sty 29, 2011 02:10 Temat postu: [R416] zgubiony kluczyk Jak w temacie.
Zgubiłem jedyny kluczyk z pilotem do mojego roverka, co mam teraz zrobić, nie mam żadnych kodów. Jak najszybciej go uruchomić?
POMOCY
darek_wp - Sob Sty 29, 2011 08:36
Znaleźć w okolicy kogoś z kompem od roverków i wyciągnąć kod imo, dopisać nowy pilot albo wysłać moduł imo do któregoś z serwisów polecanych na forum - jak będą mieli pod ręką taki sam model auta podmienią moduł i zczytają kod ew dopiszą nowy pilot.
szoso - Sob Sty 29, 2011 11:13
co mu z kodu immo jak nie ma kluczyka do jego wprowadzenia
piter1 - Sob Sty 29, 2011 12:20
no właśnie nie mam kluczyka, chyba bedę musiał wymienić stacyjkę i chociaż zamek od bagażnika.
A jest możliwość, żeby wyłączyć immo? bo jest mi nie potrzebne.
szoso - Sob Sty 29, 2011 12:40
piter1 napisał/a: | no właśnie nie mam kluczyka |
i to jest błąd bo dorobienie kluczyka nie jest drogie, jakieś 30zł ale nikt o tym nie pomyśli dopóki nie zgubi jedynego kluczyka
Ja mam 2 komplety plus 3 piloty a też miałem tylko jeden jak kupiłem auto
piter1 napisał/a: | A jest możliwość, żeby wyłączyć immo? bo jest mi nie potrzebne |
poszukaj na forum bo są tematy
driftdreamer - Pon Sty 31, 2011 19:23
piter1 napisał/a: | no właśnie nie mam kluczyka, chyba bedę musiał wymienić stacyjkę i chociaż zamek od bagażnika. |
poszukaj u siebie jakiegoś speca od dorabiania kluczy który specjalizuje się w zamkach, stacyjkach samochodowych itp.
być może dorobi Ci klucz pod zamek który masz! a łatwiej jeszcze będzie wyjać zamek z bagażnika niż stacyjke.
|
|