|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 75, MG ZT - [R75] Kolory kabelków pod przednimi fotelami
snky1987 - Sob Mar 12, 2011 16:51 Temat postu: [R75] Kolory kabelków pod przednimi fotelami Witam.
Od wczoraj walczę z wodą w aucie i już prawie skończyłem. Przyszło do montowania foteli i tu ZONK
Gdy wyciągałem fotele kable były podłączone na krótko więc musiałem je uciąć i teraz będę je ponownie lutował jednak przy ucinaniu nie zapisałem jaki przewód do jakiego idzie.
Oczywiście kolory nie są takie same więc miałbym prośbę:l
Mógłby ktoś spojrzeć pod swoje fotele i powiedzieć mi który przewód do jakiego przylutować ?
Pozdrawiam
dzieju - Sob Mar 12, 2011 18:02
Pomogl bym ci ale nie napisales paru waznych zeczy
Podaj foto twoich kabli
I odpowiedz czy masz fotele z pelna elektronika i pamieciami czy jakies inne
Troche wiecej detali i foto zapodaj to wazne .
snky1987 - Sob Mar 12, 2011 18:22
Ok. Sorka
Fotele mam bez elektroniki Od autka wychodzą 4 przewody a do fotela idą już tylko 2 grubsze kable.
Foto wstawię jutro bo dzisiaj już ciemno jest i nie będę grzebał I tak cały dzień walczyłem z hermetykiem lotniczym żeby uszczelnić wszystkie przecieki z grodzi do auta
Ale dzięki za chęć pomocy, jutro może okazać się bezcenna bo podłoga na kaloryferku już prawie całkiem wyschła
Pozdrawiam
Ogarnięte. Kolory przewodów wychodzących z autka są takie same jak te wchodzące do fotela podlutowałem, zaizolowałem i już nie świeci kontrolka od poduszki powietrznej
Pozdrawiam
|
|