Zobacz temat - Planuję zakup R75 - proszę o opinię

Forum Klubu ROVERki.pl

Chcę kupić ROVERka - Planuję zakup R75 - proszę o opinię

Piotrek-pn - Pon Kwi 25, 2011 23:55
Temat postu: Planuję zakup R75 - proszę o opinię
Witam wszystkich,

decyzja została ostatecznie podjęta - chcę kupić R75 w dieslu. Planuję wydać ok. 15 tys. zł i muszę szybko wybrać autko. Od kilku dni szukam ciekawej ofert, ale niestety nie jest to łatwe. Ogłoszenia bardzo często są niezgodne ze stanem faktycznym samochodu. Głównie interesują mnie samochody świeżo sprowadzone z Niemiec - oczywiście jeśli to możliwe to bezwypadkowe. Mam jednego na oku:

http://otomoto.pl/rover-7...-C18604779.html

Bardzo Was proszę o krótką ale fachową opinię i z góry dziękuję.

Piotrass - Wto Kwi 26, 2011 05:32

Nie ma czegoś takiego w R75 jak ESP i domykanie szyb z kluczyka.
kruszan - Wto Kwi 26, 2011 07:20

Piotrass napisał/a:
Nie ma czegoś takiego w R75 jak ESP i domykanie szyb z kluczyka.

sry, że się wtrące ale ja nie wiem jak oni to robią że 11 letnie auta mają w Niemczech, przy ich pięknych drogach i zarobkach tylko 120tys przejechane :P

ESP to chyba się coś mu pomyliło, a skoro ma domykanie szyb (moduł domontować to nie problem) ale z kluczyka?! to już ktoś coś dorabiał ładnie :idea:

witgut - Wto Kwi 26, 2011 20:20

he, he koledzy
a więc tak:
może nie ma esp, ale jakąś kontrolę trakcji ma :mrgreen: , tak jak ja :mrgreen: ,
może to TC,lub inny diabeł, można sprawdzić.
Domykanie szyb, a nawet otwieranie szyb z kluczyka może mieć jak najbardziej oryginalne, tak jak ja, przy okazji pozdrowienia dla mariusz418 i podziękowania za aktywacje.
pozdrawiam

Piotrek-pn - Sro Kwi 27, 2011 18:59

Witam ponownie,
jednak odpuściłem sobie ten egzemplarz.
Sprzedający na pytanie - czy był malowany odpowiada, że nie widać, że był malowany :lol:
Poza tym zbyt mały przebieg jak na diesla, no i oczywiście bez żadnej dokumentacji przebiegu.

Pozdr