|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Chcę kupić ROVERka - MG ZR 2.0 TDi
Volcom - Nie Maj 08, 2011 21:40 Temat postu: MG ZR 2.0 TDi hej,
dziewczyna zmienia starą corsę i wybór padł na MG ZR
http://moto.allegro.pl/mg...1603187540.html
ktoś miał okazję oglądać to autko? przód chyba robiony gdyż brakuje osłon na lampach oraz tablica trochę potargana
cenka wygląda na atrakcyjną...
jeszcze mam pytanko, co to za motor 120km ? o 115 czytałem ale 120 ?
leszczu - Nie Maj 08, 2011 21:50
Trochę już wisi na allegro.
Na pewno był już opisywany na naszym forum, ale to już dawno.
Volcom - Nie Maj 08, 2011 21:52
hmm,
możesz polecić coś ciekawego z aktualnie dostępnych ZR ?
bociannielot - Nie Maj 08, 2011 21:52
Volcom napisał/a: | przód chyba robiony gdyż brakuje osłon na lampach oraz tablica trochę potargana | no to że przód był robiony - już wiesz - dodatkowo spasowanie zderzaka jeszcze o tym świadczy Volcom napisał/a: | jeszcze mam pytanko, co to za motor 120km ? o 115 czytałem ale 120 ? | no bo to pewnie 115 - rzadko ktoś sprzedaje r/mg i wie co pisze w ogłoszeniu
Moja rada - jak będziesz jechał go obejrzeć - to we kogoś żeby był kumaty z mechaniki - niech obejrzy czy przód nie był robiony byle jak na sprzedaż - sprawdź tez czy nie ma obcinki na 4000 obrotów, bo to czasem trudno naprawić (wiele przyczyn być może a komp nie pokaże )
kipy - Pon Maj 09, 2011 17:44
Siemka już go kilka razy widziałem na mieście cały czas jeździ nim jakiś młody kierowca i ciągle jest na francuskich blachach. Niestety nie miałem go okazji obejrzeć z bliska, bo jak się mijamy to tylko w jeździe. Może kiedyś go upoluje jak będzie stał to się mu bliżej przypatrzę. Zaślepek jak na zderzaku na zdjęciach nie miał na jesieni tak dalej nie ma. Pozdro
Verneur - Pon Maj 09, 2011 17:59
leszczu19901 napisał/a: | Trochę już wisi na allegro.
Na pewno był już opisywany na naszym forum, ale to już dawno. |
Faktycznie już trochę "wisi"
Na forum był już oceniany w grudniu 2010...
LINK DO TEMATU
|
|