|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 400/45, Honda Civic i MG ZS - [R400/R45/MG ZS] Klamka drzwi
BoloSr - Wto Maj 10, 2011 18:37 Temat postu: [R400/R45/MG ZS] Klamka drzwi Witam
Mam proste pytanie czy te klamki zewnetrze daja sie rozlozyc na czynniki pierwsze ?
Bo musze wymienic w jednej raczke na swoja bo ta co kupilem troche pokiereszowana ale nie potrafie sobie poradzic z tymi zeby to rozlozyc Macie spsoób jak to rozlozyc bo te bolce wygladaja na jednorazówki
greg-si - Wto Maj 10, 2011 18:42
Bolce da się wyjąć. Trzeba ścisnąć to miejsce które się da i podważać śrubokrętem z drugiej strony. Pomału a wyjdzie
Moje klamki są tego najlepszym przykładem że można je rozłożyć
BoloSr - Wto Maj 10, 2011 18:45
greg-si napisał/a: | Bolce da się wyjąć. Trzeba ścisnąć to miejsce które się da i podważać śrubokrętem z drugiej strony. Pomału a wyjdzie
Moje klamki są tego najlepszym przykładem że można je rozłożyć |
oki to tak bede próbował
a moze troche oliwki dac na trzpienik zeby lepiej wychodził
greg-si - Wto Maj 10, 2011 18:47
BoloSr napisał/a: | a moze troche oliwki dac na trzpienik zeby lepiej wychodził |
Jak połamiesz to nic się nie stanie. One są dość mocno wbite i raczej nie wypadną.
Posmarować zawsze czymś można.
BoloSr - Wto Maj 10, 2011 18:48
greg-si napisał/a: | BoloSr napisał/a: | a moze troche oliwki dac na trzpienik zeby lepiej wychodził |
Jak połamiesz to nic się nie stanie. One są dość mocno wbite i raczej nie wypadną.
Posmarować zawsze czymś można. |
generlanie chodzi mi o to zeby w jednej klamce wyciagnac raczke i przelozyc do drugiej i wolbym zeby te trzpienie byl w calosci
greg-si - Wto Maj 10, 2011 18:49
wiem, wiem. Ja u siebie cztery przekładałem i wiem o co chodzi
BoloSr - Wto Maj 10, 2011 18:50
greg-si napisał/a: | wiem, wiem. Ja u siebie cztery przekładałem i wiem o co chodzi |
oki skoro u ciebie poszlo to umnie tez musi jutro bede walczyl bo dzisiaj juz nie chce mi sie
|
|