|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 600, Honda Accord - [620Si] Podnośnik do szyby lewy przód uszkodzony!
vintage_82 - Nie Cze 05, 2011 19:17 Temat postu: [620Si] Podnośnik do szyby lewy przód uszkodzony! Witam,
szukam i szukam i znaleźć nie mogę. Szybka podnosi się przechylona do przodu, wychodzi z uszczelki od strony słupka i odstaje o jakieś 2 mm. Trzeba paluchami ciągnąć w stronę słupka podczas podnoszenia.
Ma ktoś może do sprzedania prowadnice do tego ustrojstwa?
Serdeczne dzięki!
PanzerMajer - Pon Cze 06, 2011 17:20
Kolego to nie prowadnica tylko jedna rolka ci sie troche wyrobiła w prowadnicy sa tam z slabego materialu najlepiej zdejmij wez sufmiarke i idz do tokaza niech ci plastikowe wytoczy z leprzego materialu i po sprawie.
vintage_82 - Pon Cze 06, 2011 18:23
Danke Panzer:D
Jak tylko odbiorę od mechanika to spojrzę - jemu nie zlecam bo stwierdził, że to prowadnica cała do wymiany a on nie ma skąd ściągnąć, więc podchodzi do sprawy seksualnie
Sam spojrzę
Vickers - Wto Cze 14, 2011 23:54
Kolego to nie prowadnica tylko urwał Ci się pewnie taki plastik. To jest takie oczko plastikowe przez które przechodzi śruba mocująca szybę do mechanizmu podnośnika i przymocowane ono jest na stałe do dolnej części szyby. U mnie też to pękło i objawy miałem identyczne. Skleiłem poxipolem i na razie trzyma.
|
|