|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Chcę kupić ROVERka - Rover 416 1996r.
kamikadze51293 - Sob Lip 09, 2011 22:59 Temat postu: Rover 416 1996r. witam
znalazłem dwa interesujące roverki :
1)rover 416
2)rover 416 Roverek 2
Może możecie coś mi powiedzieć więcej na ich temat ?
Jak te silniczki znoszą gaz?
no i obawiam się kosztów utrzymania ewentualnie napraw czy naprawdę jest tak drogo z częściami?No i warto kupować roverka dla mnie? Mam 18 lat i nie pracuję tylko uczę:) furka będzie mi potrzebna do dojazdu do szkoły i ewentualnych wypadów z kolegami sądzę że w ciągu tygodnia będę robił ok.150-200km.
dzięki za pomoc i pozdrawiam rover 416 Roverek 2
Matexx - Nie Lip 10, 2011 21:27
mhm Jak ja bym kupował to bym wybrał NR:1::d.. Ponieważ nie ma instalacji gazowej... choć ten przebieg zbyt maławy się wydaje.. jest gorzej jak był licznik kręcony...
Nr:2 bym odpuścił... instalacja 6 lat.. to trochę jest, ciekawe ile koleś przejeździł. Kilometrów na gazie.. Mój tata ma 214 si... 1.4 silnik z instalacją gazową.. około 6-7 lat.. to olej na półce musi być .. na dolewki. Dlatego odradzam silnika z LPG..
Części to jak w każdym innym samochodzie... Ja mam 19 lat.. i gdybym jeździł tyle co ty Tygodniowo to bym sobie kupił coś innego 4.2. V8
Mam 820 Turbo coupe... i nie sprawia mi problemów jak na razie.;).
mojego taty 214 też nie sprawia problemów przez tyle lat co użytkowaliśmy bardzo ten samochód to nic poważniejszego się nie stało.. Więc Roverka jak najbardziej Polecam dla Ciebie.;)
|
|