|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Chcę kupić ROVERka - Mg Zr160 Sekwencja Gniezno
Gruby530d - Nie Wrz 11, 2011 10:39 Temat postu: Mg Zr160 Sekwencja Gniezno Witam. Wracam do tematu Mg zr 160 z sekwencja z Gniezna. http://otomoto.pl/mg-zr-2...-C15831479.html Wiem ze byl opisywany dawno temu. Ale nie ma nic na temat stanu terazniejszego. Od roku wystawiony jako ze stuka w silniku. Cena ciagle spada. Czy ktos go w tym stanie ogladal? Czy to wogole pali, da sie jezdzic? Czy to chodzi o panewki? Czy o gore? Co do blacharki czy ktos to widizal co tam bylo robione? Bo wczesniejsze tematy byly, ale nikt na zywo nie ogladal. Same stwierdzenia z powietrza. Od sprzedawcy wiele sie nie dowie bo ma 300 samochodow do sprzedania i kazdy dla neigo 200% bezwypadkowy.
marcinmarcin - Nie Wrz 11, 2011 15:33
http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=26449
Tu go masz z przed 3 lat
W linku który już nie działa było napisane że jest chyba pomalowany z każdej strony po jakiś ocierkach parkingowych (import włoski), do tego na zdjęciach było widać że miał obszytą kierownicę gladką, nieoryginalną skórą (dziwne przy 44 tys.) i był już po HGF. Ja go nie pojechałem w końcu oglądać, tak że się nie wypowiem.
Gruby530d - Nie Wrz 11, 2011 15:44
Ten temat juz widzialem. Dlatego o cos nowszego mi chodzi. Ale chyba nikt pozniej nie ogladal? A od sprzedawcy mozna sie dowiedziec: " ma uszkodzony silnik "
sknerko - Pon Wrz 12, 2011 13:59
znajomy oglądał go i mówi że silnik do wymiany i najgorsze że ponoć vvc uszkodzone nie do naprawy ale ile w tym prawdy nie wiem, na placu nie odpalił żeby posłuchać. To było wiosna tego roku
Gruby530d - Pon Wrz 12, 2011 20:13
Silnik to koszt 2500zl to nie jest zle jakby to np za 9 dali. A nie wiesz jak reszta? karoseria itd
sknerko - Wto Wrz 13, 2011 08:43
cały był ponoć malowany ale tragedii nie ma, no i trochę wnętrze zapuszczone ale do odrestaurowania
pgrad - Czw Paź 06, 2011 20:43
Za 9 też bym go wziął. Ale wtedy jak ja szukałem to ten stał za 15.5. Jak masz czas to bierz go i przekładaj silnik o ile reszta jest ok.
Kaziu - Pią Paź 07, 2011 12:08
Ja ja go oglądałem. Jakoś w maju! W środku zapuszczony?? To mało powiedziane. Karoseria nie wygląda lepiej. Nawet na placu go nie trzymają. Nie odpalałem. Nie wiem czy w ogóle istnieję taka możliwość. Wiem, że nie chciał byś tym jeździć. Zapomnij
|
|