|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Nasze auta - Pazdzioch. - R400
Pazdzioch. - Wto Wrz 20, 2011 09:24 Temat postu: Pazdzioch. - R400 Witam chciałbym wam przedstawić mojego Rover-ka Nabyłem go rok temu i nie mam zamiru się go pozbywać chyba że zmiana na większego lub młodszego
Silnik : 1,6 Si 16V 112km
Przebieg : 128 tys
Wyposażenie : ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, ASR, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, światła przeciwmgłowe.
Naprawy jakie dokonałem to:
- Wymiana tarcz i klocków z przodu
- Wymiana wszystkich filtrów
- Wymiana tłumika końcowego
- Nowy akumulator
W planach :
- Spojler oryginalny na klapę
- Obszycie boczków jasną skorą
- Zmiana podsufitki w kolo deski rozdzielczej
- Gleba
- Przyciemnienie szyb
leszczu - Wto Wrz 20, 2011 12:39
Porządna seria, no i mało spotykana zielona tapicerka.
tronsek - Wto Wrz 20, 2011 12:44
Piękne wnętrze. Zainwestuj w aluramki na zegary i pokrętła. Będzie jeszcze piękniej.
Że o podświetlanej gałce zmiany biegów nie wspomnę. http://forum.roverki.eu/v...er=asc&start=20
Pazdzioch. - Wto Wrz 20, 2011 13:28
leszczu napisał/a: | Porządna seria, no i mało spotykana zielona tapicerka. |
Właśnie już dowiedziałem się o tej zielonej tapicerce na spocie w Krakowie bo nawet nie miałem pojęcia że mało spotykana
Gałka taką będzie bo już się przymierzałem do niej. Oprócz tego chciałbym jeszcze jasny mieszek Alu ramki na zegary mam to w planach ale dalekich bo dopiero bym je robił wraz z podświetlaniem licznika. Na pokrętłach nie będzie bo mi się nie podoba to
greg-si - Wto Wrz 20, 2011 18:02
Pazdzioch. napisał/a: | Wyposażenie :...ASR... |
Oj tego to chyba nie masz.
Taka tapicerka jest bardzo często spotykana w R400 z ostatnich miesięcy produkcji.
Ogólnie to fajna seria.
camaro17 - Wto Wrz 20, 2011 20:39
Łada, ładna seria, co do samej tapicerki to racja że bardzo rzadko spotykana
Generalnie bardzo ładnie zadbana seria, wydaje mi się że fajnie będzie wyglądać na lekkim obniżeniu
Pazdzioch. - Nie Lis 20, 2011 10:26
Temat można zamknąć. W piątek miałem bardzo poważny wypadek. Samochód nadaje się tylko do kasacji
tronsek - Nie Lis 20, 2011 10:30
Co się stało
Mam nadzieję, że z Tobą wszystko w porządku
borek88 - Nie Lis 20, 2011 11:49
ktoś ucierpiał?? co z tobą??
Pawkaz - Nie Lis 20, 2011 12:20
Mam nadzieje, ze nic sie Tobie nie stalo.Ladny miales egzemplarz
U mnie na osiedlu jest 400tka z "bananowa" skora- kolor czarny z zoltym
kasjopea - Nie Lis 20, 2011 12:44
Cytat: | Temat można zamknąć. W piątek miałem bardzo poważny wypadek. Samochód nadaje się tylko do kasacji | Bardzo współczuję . Napisz koniecznie czy z Toba wszystko ok.
Pazdzioch. - Nie Lis 20, 2011 14:49
kasjopea napisał/a: | Cytat: | Temat można zamknąć. W piątek miałem bardzo poważny wypadek. Samochód nadaje się tylko do kasacji | Bardzo współczuję . Napisz koniecznie czy z Toba wszystko ok. |
Ja mam rozwalone prawe kolano, trochę poharatane dłonie, rozcięta głowę z tyłu na 10cm i obitą twarz z prawej strony Jeśli chodzi o samochód to totalnie nic z niego nie zostało Jedynie co może być w nim w całości to silnik i skrzynia, a tak to nic poza tym
|
|