|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Powitania - Witam!
piszczuS1991 - Pon Paź 03, 2011 23:40 Temat postu: Witam! Witam wszystkich forumowiczów!!
Za kilka dni pyknie mi 20 lat i doszedłem do wniosku że głupio jest prosić kolegę by zabierał mnie do szkoły z Żyrardowa do Sochaczewa gdy mieszka w połowie drogi. Posiada on roverka 820 si bez turbinki i właśnie to mnie poruszyło:) Zaoferował mi: http://tablica.pl/oferta/...994-IDekiR.html Moja maszynka już jest trochę mocniejsza:) Auto pewne bo w opisie mowa o warsztacie w którym ten znajomy pracuje.
Dałem dużo mniej pieniążków niż jest w linku który widzicie:) mam tylko mały problem ze sprzęgłem pedał wpada i "cieknie" pod autko:) Od jutra zaczynam projekt "Akcja Renowacja" i mam nadzieję że tutaj znajdę pomoc;)
Pozdrawiam
Remigiusz - Pon Paź 03, 2011 23:45
YO 800 są bardzo tanie w zakupie i komfortowe Trzeba je tylko doprowadzić do ładu
piszczuS1991 - Pon Paź 03, 2011 23:47
Właśnie mam taki zamiar. Tym bardziej że jeszcze swojego prywatnego autka nie miałem. Chciałem go wziąć razem z kolegą by doprowadzić go do stanu idealnego i sprzedać komuś kto się tym pasjonuje. Ale doszedłem do wniosku że musiałbym go sprzedać sobie więc teraz jest mój:) I jeszcze z takim wyposażeniem jakie tam jest i tym co było robione u mechanika przed moim zakupem to tragicznie mało zapłaciłem:)
MaReK - Wto Paź 04, 2011 08:41
Witaj
Co raz więcej jest 800-tek w Klubie, to fajnie
Tak jak Remi55 napisał, tylko ciężko z tym dojść do ładu.
Nie masz daleko do Warszawy, może raz na jakiś czas odwiedzisz warszawskiego spota?
Co niedziele są od 20:00 do ~ w zależności od sytuacji
Pozdrawiam,
kasjopea - Wto Paź 04, 2011 10:22
Witaj .
piszczuS1991 - Wto Paź 04, 2011 16:37
Jak roverek będzie w stanie się normalnie poruszać to owszem, odwiedzę Warszawę:) Czytałem tematy że wybieracie się do Łodzi:) A miejsca które wybieracie na spotkanie przed wyjazdem to już całkiem na wyciągnięciu ręką mam. Ale niestety muszę trochę pogrzebać:) Sprzęgło i dziura w baku:)
btw. jak będę miał czym zaholować maszynę na warsztat jutro to może i w tą Niedzelę wpadnę:)
Aha, zapomniałem dodać:) Znajomy przez którego dotknęły mnie roverki w tym tygodniu będzie miał egzemplarz 820 na części, sam od niego będę brał i jeśli ktoś czegoś potrzebuje to śmiało możecie pytać. Odnośnie jakichś komplikacji z 820 też pomogę;) Kolega ma 3 lata doświadczenia z roverkiem i ich naprawą tak więc nie ma przed nim zbyt wiele tajemnic:)
dzelo23 - Wto Paź 04, 2011 22:10
Powitać i powodzenia
|
|