|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Chcę kupić ROVERka - ROVER 214 1.4 8V
lemonspr - Pią Gru 02, 2011 17:47 Temat postu: ROVER 214 1.4 8V Moi drodzy, chcę kupić roverka 214 z silnikiem 1,4 8V. Dzisiaj byłem oglądać jednego i wystąpił problem. Mianowicie gdy zajrzałem do bagażnika okazało się, że blacha na spodzie bagażnika jest ostro pogięta... Wiedziałem że miał lekkiego dzwona, ale miał być "lekki". Drugi problem to mokra miska olejowa, co o tym sądzicie? warto się w takie coś pakować czy może być cała konstrukcja pogięta?? Autko prowadziło się bardzo sympatycznie.
ADI-mistrzu - Pią Gru 02, 2011 18:56
Cena?
leszczu - Sob Gru 03, 2011 17:46
lemonspr napisał/a: | Drugi problem to mokra miska olejowa, co o tym sądzicie? |
Pewnie, uszczelka puszcza. Uszczelkę kupisz za 60 zł, a wymienić można samemu.
lemonspr napisał/a: | Mianowicie gdy zajrzałem do bagażnika okazało się, że blacha na spodzie bagażnika jest ostro pogięta |
Mocno pogięta?? Szkoda, że fotek nie zrobiłeś.
lemonspr - Nie Gru 04, 2011 14:36
koleś chciał 4500zł, stan nawet ładny z zewnątrz. Sądzę, że gdybym mu troche poopowiadał co ukrywa ten samochód to cena by duużo zleciała. Tylko pytanie... czy warto
[ Dodano: Nie Gru 04, 2011 14:36 ]
potrzebuje kupić generalnie jakiegoś ROvErka + LPG 200/400 najlepiej 1.4 albo 1.6. Patrze, szukam w internecie ale kurcze musze jechać na drugi koniec Polski żeby coś oglądnąć. Pojadę i okaze się, że kolejny po "dzwonie". Jakbyście coś mieli na oku to dajcie znać ( cena ok. 5 tys )
|
|