|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Chcę kupić ROVERka - [Rover 400]Prośba o ocenę wstępną samochodu
hyniks - Wto Sty 17, 2012 16:40 Temat postu: [Rover 400]Prośba o ocenę wstępną samochodu Witam
Czy ktoś może zerknąć na linka poniżej i po zdjęciach coś powiedzieć?
Rover 400
Dodatkowo do kupna komplet zimówek i opłata recyklingowa 500zł.
Mam 100km do sprzedającego i nie bardzo chciałbym się telepać na nic.
Pozdrawiam
Adam
Tommek - Wto Sty 17, 2012 18:02
Rover godny zainteresowania. Siedzenia w dobrym stanie, kierownica, drążek zmiany biegów i pedały nie noszą dużych oznak zużycia, chociaż trochę nie chce mi się wierzyć w ten przebieg. Chyba maska ma malutkie wgniecenie. Silnik ładnie wyczyszczony, więc trochę trudno będzie zauważyć ewentualne wycieki.
Cena też jest raczej rozsądna.
pelson91 - Wto Sty 17, 2012 21:47
a dlaczego on ma zieloną wykładzinę na podłodze?
kasjopea - Wto Sty 17, 2012 22:16
Cytat: | a dlaczego on ma zieloną wykładzinę na podłodze? | A dlaczego ma nie mieć? Były takie. Były też z zieloną skórzaną tapicerką.
pelson91 - Wto Sty 17, 2012 22:25
wiem, że były. ale skoro podłoga zielona to i tapicerka powinna być? czy mieszali kolory?
kasjopea - Wto Sty 17, 2012 22:54
Zdaje się, że te obrzeża na fotelach ma zielone. Choć mogę się mylić. A mieszali i to bardzo. Przecież '99 to koniec produkcji modelu był, więc trzeba było powkładać resztki z magazynów .
szoso - Sro Sty 18, 2012 09:16
były takie, żeby wykorzystać beżową skórę zostało zrobione zielone obszycie na bokach foteli
bolcik - Sro Sty 18, 2012 09:36
to do czego mozna sie przyczepic choć to niewiele to to ze ma mniej koni niz napisal i skorzane fotele w zimie to nie jest fajna rzecz bez podgrzewania 7400 to nie jest duzo aczkowliek wydaje mi sie ze taniej bys cos znalazl.
|
|