|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
|
Rover serii 200/25, MG ZR i Streetwise - [R25] Ziemne powietrze z pod schowka?
narkil - Pon Sty 30, 2012 21:13 Temat postu: [R25] Ziemne powietrze z pod schowka? Witam,
mam problem z zimny powietrzem, które cały czas leci z za schowka (miejsce pasażera z przodu). Wiem, że w tamtym miejscu znajduje się filtr przeciwpyłkowy, czy jest możliwe że brakuje czegoś w nim, przez co powietrze leci do kabiny?
Czy ma ktoś jakieś pomysły?
Pozdrawiam
kangaroo69 - Pon Sty 30, 2012 21:21
Nie wiem jak to wygląda u Ciebie ale chyba masz tam takie rozpołowienie, można ten zbiornik dzięki temu wyciągnąć, no i właśnie to miejsce jest na taką kiepską zapinkę złożone, mi się kiedyś wypieła i powietrze z pojemnika zamiast do filtra to bokiem uciekalo Schyl się a zobaczysz
Pozdr.
narkil - Wto Sty 31, 2012 17:29
ok, sprawdzę jutro z rana, bo już trochę ciemno, mam nadzieję, że to to.
[ Dodano: Wto Sty 31, 2012 17:29 ]
rozkręciłem schowek i sprawdziłem.
Jak na zdjęciach widać filtr jest bez żadnej obudowy, domyślam się, że takowa powinna być bo dokładnie z tamtego miejsca leci zimne powietrze.
Prosiłbym o potwierdzenie że takie zamknięcie być powinno, i w takowym wypadku czy może ktoś ma takie na sprzedaż??
pozdrawiam
leszczu - Wto Sty 31, 2012 17:45
Obudowa jak najbardziej powinna być.
narkil - Wto Sty 31, 2012 17:49
Dzięki.
PS. leszczu czy Ty masz zdjęcie każdego zakamarka swojego samochodu na każdą okazję? ; D
leszczu - Wto Sty 31, 2012 17:52
narkil napisał/a: | PS. leszczu czy Ty masz zdjęcie każdego zakamarka swojego samochodu na każdą okazję? ; D |
Oczywiście, że tak.
|
|