Zobacz temat - [r 600] zawieszenie od type r VI

Forum Klubu ROVERki.pl

Rover serii 600, Honda Accord - [r 600] zawieszenie od type r VI

davidlive - Nie Mar 11, 2012 14:40
Temat postu: [r 600] zawieszenie od type r VI
Witam

Czy zawieszenie w hondzie VI gen a właściwie same sprężyny i amorki sa takie same jak w V generacji ??

chce kupić sprężynki do swojego Ti a na allegro i w sumie nigdzie nie ma nic konkretnego typu np h&r same jamexy i mts

A propos zna ktoś te firmy

kotulsky - Nie Mar 11, 2012 17:27

też zamierzam kupić sprężynki do swojej 600.jamexy posiada kilku klubowiczów ale niesa zbyt zadowoleni bo auto podobno troszke na ostrych zakretach płynie zamiazt sztywno sie w niego wbić ale kilku z wlaścicieli jest zadowolonych.ja bym bardziej bił na mts
tomii620si - Nie Mar 11, 2012 19:05

davidlive, wiesz co z tego co wiem to nie specjalnie chyba pasują chociaż może po nie wielkim modzie by podeszły. Każde zawieszenie jakie szukałem to zawsze było od IV i V gen'a a VI gen tak jakby miał coś zupełnie innego aczkolwiek Ci nie powiem bo u mnie przed domem stoi tylko Rover i Acco VII także nie mam jak sprawdzić jak to jest w VI ale wątpię.
davidlive - Pon Mar 12, 2012 07:29

koleś twierdzi że n 99% jest idento bo miał juz wcześniej accordy V gen i z tego co pamięta nic sie nie różniło.

Poproszę go o wymiary i dokładne fotki mocowań , kupie a jak cos to zwrócę i już