|
Forum Klubu ROVERki.pl
|
 |
Offtopic - Fanklub Motoryzacyjny Roku 2012
svenson - Sob Mar 24, 2012 16:11 Temat postu: Fanklub Motoryzacyjny Roku 2012 Do dzieła Bracia i Siostry
http://www.auto-swiat.pl/.../klub-roverkipl
Raptile - Sob Mar 24, 2012 17:07
+1
gacek189 - Sob Mar 24, 2012 17:09
I ja +1
sknerko - Sob Mar 24, 2012 17:14
+1
MaReK - Sob Mar 24, 2012 17:20
w zeszlym roku zbojkotowalismy dla mnie w tym roku nic sie nie zmienia dlatego ow konkurs mam gleboko w dupie
Remigiusz - Sob Mar 24, 2012 17:24
Znowu to już było
Koko_24 - Sob Mar 24, 2012 19:46
+1
Sintram - Sob Mar 24, 2012 20:15
+1
maniaq - Sob Mar 24, 2012 20:37
Moze nalezaloby zajac wspolne stanowsiko, czy bawimy, sie czy nie, bo czesc bojkotuje, czesc klika...
IMHO trzeba by usiwadomic jak to wygladalo i jak wyglada, taki konkurs bo czesc ludzi klika w dobrej wierze....
Jugol - Sob Mar 24, 2012 21:11
MaReK napisał/a: | dla mnie w tym roku nic sie nie zmienia dlatego ow konkurs mam gleboko w dupie |
...mam i ja w
Pawkaz - Sob Mar 24, 2012 21:55
Widze, ze prowadza te same kluby co w poprzedniej edycji
MaReK - Sob Mar 24, 2012 22:33
Wygląda tak, że autorzy konkursu mają w dupie wszystko
Po wielokroć proszeni byli o zaktualizowanie danych o Klubie, ale nic.
Kilkaset razy zwracaliśmy uwagę na to, że logo marki jest złe, albo że go nie ma w ogóle.
Nie wiem czy po dziś dzień pojawiła się w ich katalogu marka MG.
Z wizyty za pierwszym razem, dało się wywnioskować, że na Klub wymarłej już marki nie ma co łożyć kasy, więc nawet jakbyśmy przeszli ze stosunkiem głosów przeważającym 1:2 mln. to i tak na koniec "kapituła" składająca się z prezesów i pociotków tegoż pismaka wybierze ten Klub, który będzie dla nich atrakcyjniejszy kasowo. Gdzie pojawią się jeszcze dodatkowi sponsorzy itp. itd. Dla naszej marki... może jedynie producent oleju albo paliwa mógłby się opłacać.
A już najbardziej rozkładającym pomysłem ów autorów konkursu było "stworzenie wspólnej bazy wiedzy", gdzie my jako Klub przekazujemy treści z forum na ich serwisy i tracimy doń prawo
Catering mieli okej Więc jeśli władze Klubu mają ochotę pojeść troszkę na cudzy koszt, to można się bawić i klikać w te głosiki Zatrudnić "the clickersów" i będą nam nabijać staty
Ja osobiście uważam to za stratę czasu i nie zamierzam się w to bawić. Jeśli jednak Zarząd widzi w tym jakiś zysk marketingowy i podejmie decyzję, że się chce w to bawić, to proszę bardzo... Możemy zrobić spam massmailing, pierdyknąć banner, zakomunikować na facebooku i czekać aż znowu dopadnie nas syndrom niedowartościowanej grupy, gdzie będziemy się prześcigać w pomysłach jak oszukać system autorów konkursu Zakładanie miliona lewych maili, zmienianie adresów IP, używanie sieci TOR... itp. itd.
Pawkaz - Sob Mar 24, 2012 22:44
Nie ma u nich w katalogu marki MG
bociannielot - Nie Mar 25, 2012 11:09
MaReK napisał/a: | jednak Zarząd widzi w tym jakiś zysk marketingowy i podejmie decyzję, że się chce w to bawić, to proszę bardzo... Możemy zrobić spam massmailing, pierdyknąć banner, zakomunikować na facebooku i czekać aż znowu dopadnie nas syndrom niedowartościowanej grupy, gdzie będziemy się prześcigać w pomysłach jak oszukać system autorów konkursu Zakładanie miliona lewych maili, zmienianie adresów IP, używanie sieci TOR... itp. itd. | aha, to tak uzyskaliśmy za pierwszym razem dobry wynik
walkie - Nie Mar 25, 2012 11:34
ja olewam, szopek nie lubię
Robert_ - Nie Mar 25, 2012 14:00
Poszło
Bumelant - Nie Mar 25, 2012 22:46
A ja sobie klikłem z fake maila. A cooo raz się żyje. Głosujcie, głosujcie - zobaczymy ile się nabije tego Przecież to tylko dla zabawy - wiadomo - ja nie chcę, żeby było tyle MG co Leonów w tedeiku. Nigdy nie wygramy w tej kategorii.
bociannielot - Pon Mar 26, 2012 10:33
Bumelant napisał/a: | ja nie chcę, żeby było tyle MG co Leonów w tedeiku. Nigdy nie wygramy w tej kategorii. |
Może i dobrze
|
|